reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

dziewczyny nadrobić Was po nieobecności nie mogę, ale macie z tymi wózkami, ja chyba jednak aż tak na wygląd nie patrzyłam. Zamówiliśmy gondolkę do naszego bebetto nico i czas oczekiwania 2 miesiące.... masakra, dobrze, że się zebrałam już.

reklama
Piszecie o noszeniu 4-5 latków a moja 3 latka wazy 21kg i nie wyobrażam sobie jej nosić[emoji33]

Ja mam fotelik Maxi Cosi pebble z baza.

To moje ostatnie uszytki
1467572725-cetikw.jpeg

1467572735-3uxpnb.jpeg

A to zakupy
1467573045-jwaw24.jpeg

1467573061-srrzn1.jpeg

1467573076-4ypuuf.jpeg

1467573090-cjfkgh.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Poziomki ale zdolna jestes:) kiedy ty masz czas na to? Ja to totalne beztalencie jestem:(
Super jest ten zawijany kocyk, gdzie go znalazłaś?

Macie jakies sprawdzone butelki i sterylizatory? Byłam dzisiaj w sklepie sie rozejrzeć i nie wiem co wybrać, planuje karmić piersią ale jakby co to lepiej cos w domu mieć.

Poziomki interesuje mnie ta aplikacja co masz z jednej strony kolderki. Ten lisek.
Chodzi mi jak to się nazywa. Chyba widziałam coś takiego w sklepie internetowym z tkaninami, ale nie jestem pewna.

Poziomki super ta strona z materiałami, można zamawiać małe ilości? długo czeka się na przesyłkę? Muszę moją mamę zmusić do naprawy maszyny, bo jej się coś ostatnio popsuła i uszyję sobie poszewki na mini kołderkę, którą miałam z rożka...

reklama
Do góry