reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Link do: Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - PASCAL
Pisalyscie o wozkach Bebetto. Ja mam taki. Jedyna jego wada jest waga. Jednak nie mam porownania do innych wozkow. Gondoli uzywalam kolo 7 miesiecy a pozniej spacerowka. U mnie sie ten wozek troszke zuzyl bo ciagle skladany i rozkladany. Wkladalam go do bagaznika i nosilam po schodach. Musze przyznac ze ten szary kolor jest extra. Wcale nie widac zabrudzen. Kola tez w porzadku. Nie mialam problemow z jazda po bardziej wymagajacym terenie. No i jeszcze jedna wada nosidelko samochodowe totalnie do dupy. Torbe uzywam do dzis choc musze ja naprawic bo Ania uszkodzila ucho.

reklama
Link do: Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - PASCAL
Pisalyscie o wozkach Bebetto. Ja mam taki. Jedyna jego wada jest waga. Jednak nie mam porownania do innych wozkow. Gondoli uzywalam kolo 7 miesiecy a pozniej spacerowka. U mnie sie ten wozek troszke zuzyl bo ciagle skladany i rozkladany. Wkladalam go do bagaznika i nosilam po schodach. Musze przyznac ze ten szary kolor jest extra. Wcale nie widac zabrudzen. Kola tez w porzadku. Nie mialam problemow z jazda po bardziej wymagajacym terenie. No i jeszcze jedna wada nosidelko samochodowe totalnie do dupy. Torbe uzywam do dzis choc musze ja naprawic bo Ania uszkodzila ucho.
Dzięki za recenzję! Bardzo przydatna. Ja też będę targać go po schodach, niestety w blokach kradną wózki i trzeba się liczyć z wnoszeniem i znoszeniem wózka. Co do fotelika, to ja planuje kupić jakiś z innej firmy, np. Be Safe i wpiąć go na adapterach.

Dzięki za recenzję! Bardzo przydatna. Ja też będę targać go po schodach, niestety w blokach kradną wózki i trzeba się liczyć z wnoszeniem i znoszeniem wózka. Co do fotelika, to ja planuje kupić jakiś z innej firmy, np. Be Safe i wpiąć go na adapterach.

ja też targam wózek ale tylko gondole bo stelaż zostawiam przypięty na parterze linką rowerową, zobacz czy u Ciebie będzie się gdzie wpiąć ;-) ;)

Nawet gdyby było gdzie, to nie mam zaufania. Nie wiem jak w Waszych okolicach, ale u nas często zdarzają się kradzieże wózków i rowerów nawet podpiętych linkami, a niestety ludzie w blokach nie pilnują zamkniętych drzwi, a szczególnie latem, kiedy wietrzą się klatki.

Nawet gdyby było gdzie, to nie mam zaufania. Nie wiem jak w Waszych okolicach, ale u nas często zdarzają się kradzieże wózków i rowerów nawet podpiętych linkami, a niestety ludzie w blokach nie pilnują zamkniętych drzwi, a szczególnie latem, kiedy wietrzą się klatki.

U nas klatek się nie wietrzy :no2:sąsiedzi pilnują, żeby drzwi nie były od tak otwarte. Wiosną, latem trzymam wózek w bagażniku samochodu pod blokiem, mąż do pracy jeździ na rowerze ;-) ;)

No właśnie można sobie wózek trzymać w bagażniku pod blokiem jeśli ktoś ma możliwość. To też nie jest łatwe, żeby dziecko tak zapakować do tego wózka, bo trzeba by włożyć dziecko do fotelika samochodowego, złożyć wózek i zainstalować do niego dziecko. Niby banał ale jednak... Nie wiem ile ważą inne wózki ale z tego co mi wiadomo wszystkie 2 w 1 są dość ciężkie. No cóż, takie życie.

Ja to się jeszcze zastanawiam czy nie kupić głębokiego wózka a jadł będzie potrzeba to spacerówkę... Czy któraś z Was tak zrobiła? Są jakieś plusy tej opcji?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupowałam wózek 3 w 1. Najbardziej chodziło mi o pompowane koła, bo naprawdę lżej się taki wózek prowadzi, a co najważniejsze spacerówka w tym wózku rozkłada się do pozycji leżącej.. Często w tych nowych wózkach sa tzw kubełkowe, co dla mnie jest ani ładne , ani praktyczne, no ale o gustach się podobno nie dyskutuje;-) ;)
Już kiedyś chyba tu o tym pisałam:zawstydzona/y:
Mi odchodzi problem wózkowy, bo mam po Darii w idealnym stanie, chociaż to będzie 6 lat różnicy ;-) ;)

Załączniki

• 15.jpg
    15.jpg
    96,1 KB · Wyświetleń: 127
reklama
Zazdroszczę tym, co mają opcję z samochodem pod blokiem. Ja jeżdżę służbówką do pracy, więc na macierzyńskim zostaje bez auta, a mój A jeździ do pracy swoim.

Ostatnia edycja:
Do góry