reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

betka właśnie chyba dlatego skusze sie na eco skore :p przetre i nic nie widac :D u mnie na wsi sąsiadka ma biały dzieciątko ma już miesiące a ona dalej ma oczojeebno bialy wózek :D

reklama
Ja ten expander już testowałem jak koleżanka w ciąży była :-) od tamtej pory mi się one podobają:-)
Jedyne co może być problem to różnica wzrostu moja i męża, ja 158 Piotr 187
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też ładny ten Bebetto :-) ja poczekam do sierpnia za wózkiem :-) Man nadzieję, że ta kolekcja nie skończy się wtedy bo nie lubię ciemnych kolorów, które pewnie na jesień i zimę się pojawia zamiast takich ładnych jasnych :-)

Ja też uważam, że lepiej poczekać z kupnem wózka. Jestem już nieco napalona, ale szkoda, żeby stał w domu i tracił okres gwarancji. Ja chcę kupić nowy, bo chcę go zachować na kolejne dziecko, a potem może ktoś w rodzinie zechce.

A ja chce nowy bo....bo...bo tak :-) Tzn. to moje pierwsze (4) dziecko które na szansę w nim pojeździć i chciałabym poczuć takie drobne radości jak wybór wózka itp.:-)

reklama
Do góry