reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
W piwnicy z założenia nie chcę przechowywać, mimo wszystko dla mnie to wilgotne miejsce, ale chyba jakoś się uporam. Mieszkam na drugim. Najwyżej będę w dobrej formie. Nic złego pewnie z tego nie wyniknie ;) Ale gdybym miała auto to opcja z bagażnikiem wydaje się być najlepsza :)

Myślę że zmiana na spacerowke zależy odtego czy dziecko chce jechać jeszcze na płasko czy już widzieć co w koło. Mój miał 5,5 mc i juz przeskoczylismy na spacerowke mimo że w gondoli jeszcze długo by sir zmieścił.

6 mc to raczej krótko jak dziecko jeździ w gondoli są takie co 8-9 mc jeżdżą.

Ja mam częściowo z eko skóry i to białej. Na wsi jak byliśmy to od much masakra ale ładnie sama woda i scierka schodzilo.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

A no i najlepiej byloby miec wozek i w domu i na dwor a wiec smigac z nim po tych schodach. Moja mala miala okres, ze fajnie zasypiala w wozeczku, wiec sie przydawal w domu. Tyle tylko ze ja mieszkam poki co w domku to mialam pod tym wzgledem lepiej. Przydatny mi byl tez lezaczek bujaczek. Moja lubila byc noszona na rekach ale jej spasowal i to mnie mocno odciazylo. Zalowalam ze kupilam jej tak pozno bo miala ze 4 miesiace.
Link do: Fisher Price Leżaczek Bujaczek do 18 kg Y4544 lelushop.pl ja mialam taki.

Aria hm on częściowo tylko biały. Pomieszany z granatowym materiałem. Ale mogły być białe w tej serii zobacz sobie Jedo Fynn Memo Specjal Edition. Ja nie mam niestety foto na komórce. Ale link Link do: Jedo Producent Wózków Dziecięcych-Fyn Classic
Mój jest ten z granatem poerwsze okienko w Specjal Edition na tym linku. W sumie w gondoli jest trochę białego ale w spacerów tylko troszkę pasek na daszku i na dole. Więc chyba to cie nie zadowoli ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Aria jakbys kupowala ze skorą to ja cie ostrzegam, zeby nie byla na siedzisku w spacerowce bo to masakra. Dziecko latem sie zaparza. Ja mam taki i musialam kupic drugą sezonową gorę wozka z materialu. Chyba sie powtarzam ;p

reklama
Aria jakbys kupowala ze skorą to ja cie ostrzegam, zeby nie byla na siedzisku w spacerowce bo to masakra. Dziecko latem sie zaparza. Ja mam taki i musialam kupic drugą sezonową gorę wozka z materialu. Chyba sie powtarzam ;p

Nianiusia ja w spacerowe w środku to tylko pałąk chce ze skórki. ... reszta oczywiście ze nie .... może głupie porównanie ale mam skórzane fotele w aucie i wiem jak się przykleić można mimo jasnego koloru...

Do góry