reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
Lucky zaraz wkleję. Może nie jest to nic wymyślnego ale poprzedni mieliśmy z tej firmy i duży plus dla dużej gondoli. Jest miejsce na śpiworek zimowy i dla dziecka.

Mi też sie podoba a ostatnio jak oglądałam wózki to kompletnie nic mi sie nie podobało :-)
Jak będzie dziewczynka to dostane dużo ubranek po trzech siostrzenicach, ale za to jak będzie chłopiec to pewnie wszystko będe musiała kupić.

Ciekawe, czy jest u nas na wątku jeszcze jakaś mama, tak mało zorientowana, jak ja w temacie wózków :) Zupełnie nie wiem, jak się za to zabrać...

ja w 1 ciąży wózek kupiłam na hurra po wyjściu z małym ze szpitala hrehehehe więc też niezdecydowana i nieoświecona w temacie.. moja wiedza opiera się na tym, że wiem jakie wady miał poprzedni wózek wiec wiem czego unikać ...

nic nie zastapi wizyty w sklepie i pooglądania przejechania i najlepiej podniesienia... musi sie dobrze składać to też ważne...
jak bedziesz miala jakies pytania to pisz do mnie smialo na tyle na ile bede umiala to ci pomoge;)

Lucky myślę że warto pooglądać. Z moich doświadczeń właśnie duża gondola bo okres zimowy wiec kombinezon, śpiworek itp. Właśnie gadalam z siostra męża ostatnio i mówi że ich xlander ma za mała gondole i zdecydowanie wola korzystać z naszego starego wózka bo wygodniej.
No i nie wiem jaki macie samochód ale rozmiary do jakich się składa, bo jak się jeździ z dzieckiem to zawsze dużo rzeczy a miejsca brak ;-)

reklama
Aria, Paulina, dzięki za rady, bardzo mi to pomoże, bo ja właśnie zupełnie nie wiem, na co zwracać uwagę. Rozróżniam póki co głównie takie parametry jak kolor, cena i kółka, ale poza tym to tylko instynktownie coś tam mi się wydaje (ostatnio wózek prowadziłam z moją młodszą o 7 lat siostrą... :) ). Będę się wczytywać w Wasze uwagi, a jak się wybiorę do sklepu pooglądać i coś będę miała na oku, to podpytam ewentualnie :)

Do góry