reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

tekila nie wiem czy znajdziesz lekki z gondolą, dopiero parasolki są na tyle lekkie, że można zabrać pod pachę i są poręczne.
U mnie na osiedlu sąsiadki trzymają wózki w bagażnikach aut, żeby nie nosić i chyba zrobię to samo...

reklama
Larkaa, ja tak robiłam. Mieliśmy malutkie mieszkanie i nie miałam gdzie wózka trzymać, więc nocować w samochodzie :) . Polecam to rozwiązanie

Hmm pewnie ja też rady nie dam..myślałam o piwnicy czy by tam stelaż na noc nie wkładać.. ale może auto to lepszy pomysł.. jeszcze mam czas pomyśleć :-)

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Tekila, ja wolalam auto, bo dopóki dziecko nie jest mobilne, to mogę je spokojnie położyć na tylnym siedzeniu, w minute złożyć wózek i heja na spacer :) nie miałabym siły targac wózka z piwnicy, ale ja to jak jestem leniuch ;). Podziwiam mamy, które noszą wózek po schodach!

Virtuti a widzisz dobrą rzecz powiedziałaś :-) no fakt dziecko można położyć z tylu i złożyć wózek :-) widzisz jednak doświadczenie robi swoje!

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

reklama
Do góry