reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
Temat wozkow :) my sie zakochalismy w wozku joolz <3 sa kompaktowe i lekkie, a ze my czesto w drodze to zdaje sie byc praktyczny do auta.Ma ktos jakies doswiadczenia?

Aria, o tym Mima nigdy wczesniej nie slyszalam, ale sobie wlasnie podpatrzylam i jest elegancki! Podoba mi sie :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

meg jaki lekki ;) duzy plus za to... troche kółka mi nie bardzo... niby pompowane ale ciekawa jestem, jak sprawdzilyby sie na wertepach;)

Liv ten joolz tez mi sie podoba

Jak dla mnie mieszkającej poza miastem tylko pompowane koła. Te niby tez takie są ale takie cienkie jak dla mnie. Wiadomo że wtedy od razu wózek będzie cięższy ...
Mi narazie najbardziej się tako Alive albo tako max one podobają.

Pompowane koła sa wogole extra nawet w miescie przy krawęznikach.
Ja narazie upatrzyłam delt amelis pro xlandera
Mysle ze ma wszystko co chciałabym zeby posiadal wozek chociaz raczke wolałabym wyciagana a nie łamana ale i tak zanim zamowie to pojade do sklepu pooglądać

A mi mąż nie wiem czy pozwoli na nowy wózek. No mamy jeden dwa w jednym ale postanowiłam że zostanie w pl skoro i tak tam teraz jest. Bo taki wózek dużo miejsca zajmuje i nie będę marnować miejsca w czasie podróży. Więc tak czy siak musimy kupić jakiś chociaż gondole.

A ja sobie już w 1.ciąży upatrzylam x-landera move i byłam w sklepie upewnic się, że nadal mi się podoba. W lipcu jeśli wszystko z dzidzia będzie ok, to zamawiam. :)

reklama
Do góry