reklama
luckychoice
Fanka BB :)
Wszystkie poduszki, do których dałyście linka podobają mi się, nie dziwię Ci się Ruda, że masz wątpliwości Przekonuje mnie to co Ann pisze o sposobach zastosowania tej w kształcie U. Nawet jeśli to chwyt marketingowy, to faktycznie ta poglądowa modelka pokazuje naprawdę wiele układów z tą poduchą
Muszę się jeszcze pochwalić w wątku zakupowym, że sprawiłam sobie 2 dni temu wagę łazienkową. Moja waga nie jest już dla mnie niewiadomą
Muszę się jeszcze pochwalić w wątku zakupowym, że sprawiłam sobie 2 dni temu wagę łazienkową. Moja waga nie jest już dla mnie niewiadomą
luckychoice
Haha, Ruda nogi na mężu to wersja ekonomiczna
Ann_
Ruda no też racja. Dużo tego. Ja też się nie mogę zdecydować dlatego ciągle nie zamówiłam ;-)
Lucky super że jest waga ;-) Ja musze codziennie rano się zwazyc i oddycham z ulga gorzej jak zobaczę nagle +kilka kg to się można wystraszyc :-)
A mi synek ostatnio zbil wagę. Chwycił lekko i przesunął ja w stronę ściany. Rozpadła się w drobny mak. Nawrt kawałek mu w ręku zostało. Ba szczęście znieruchomial jak słup soli i nic mu się nie stało. Ale już mamy nową. :-)
Lucky super że jest waga ;-) Ja musze codziennie rano się zwazyc i oddycham z ulga gorzej jak zobaczę nagle +kilka kg to się można wystraszyc :-)
A mi synek ostatnio zbil wagę. Chwycił lekko i przesunął ja w stronę ściany. Rozpadła się w drobny mak. Nawrt kawałek mu w ręku zostało. Ba szczęście znieruchomial jak słup soli i nic mu się nie stało. Ale już mamy nową. :-)
PerseaNigra
Oooo widze ze tu fajne tematy sie przewinęły. Ja walczyłam bardzo mocno o kp mimo ze uwazam iz natura zrobila nam okropnego psikusa ze to mleko musi z cyca leciec. No ja rozumiem ze sie tam wytwarza ale mogloby leciec np. kciukiem zupelnie nie mam nic do dziewczyn, ktore karmią mm. No sory ale w dupie mam kto czym karmi swoje dziecko. Chyba ze trutka na szczury to zawiadamiam prokuraturę ; ) ale wracajac do tematu to po walce o kp cora mi sie uwięziła na cycu na kilka miechów. Od 6 miesiaca tego nienawidziłam bo juz miala zeby. W sumie karmiłam do 8,5 miecha. Jestem czarna owca bo w rodzinie meza karmi sie do 2-3 roku zycia. Z mojej perspektywy jest to obrzydliwe ale nie potępiam. Siusiam na to co do poduszki do karmienia u mnie sie nie sprawdziła bo z cycem rozmiar f nie bylo miejsca na dzidziusia i moglam co najwyzej karmić sama poduszke. W koncu karmiłam prawie caly czas na leżąco.
PerseaNigra
A i powiem wam jeszcze jedno. To co mnie najbardziej dobiło po porodzie to fakt, ze w szpitalu trzeba sie od razu opiekować dzieckiem. Wszystko fajnie jak sie kobieta dobrze czuje ale ja zdychalam po dwoch dobach bez snu, z zespołem popunkcyjnym, anemia i paroma innymi przypadlosciami a tu dziecko od razu ze niby kontakt lepszy nawiąże z matką. Wolalabym zeby bylo jak za czasow naszych mam dziecko na karmienie co trzy godziny. Jak trzeba bylo to dokarmily mieszanka a nie bylo takich problemow z karmieniem bo one sie zwykle pojawiaja w szpitalu. I nie jest to tylko moja opinia ale wielu dziewczyn. No ale niestety tak sobie my kobiety wywalczylysmy i teraz mamy..
Edit: wybaczcie składnie, wiem ze sie tego nie da czytac ale z telefonu pisze, to taki bełkot wychodzi.
Edit: wybaczcie składnie, wiem ze sie tego nie da czytac ale z telefonu pisze, to taki bełkot wychodzi.
Ostatnia edycja:
Ruda oj ja w pierwszej ciązy tez wybierałam tą pozycję w drugiej kupilam poduche rogal w krztalcie C z motherhood i jak najbardziej polecam. Jeszcze z nią nie spie bo co rusz mam intruza w swoim lozku i brak miejsca ale juz wycialnelam z kartonu.
Co do macierzynskiego to ja się cieszę, że u nas jest platny rok. Pracowalam ostatnio ponad 4 lata temu a tak macierzynski na zmiane z wychowawczym mi to odpowiada
Co do macierzynskiego to ja się cieszę, że u nas jest platny rok. Pracowalam ostatnio ponad 4 lata temu a tak macierzynski na zmiane z wychowawczym mi to odpowiada
reklama