reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

@papciarkowa leginsy z HM są boskie, nie zamienię ich póki co na żadne inne.

@ruda1991 uwielbiam Twoje stwierdzenie "gownoburza" :d

@Liv_NL bardzo niezgadzam się z tym co napisałaś i jestem wdzięczna Tuskowi że wprowadził roczny macierzyński bo poprzednio musiałam zostawić 7 miesięcznego Maksia i dla mnie to było traumatyczne przeżycie, a zostawić 3 miesięcznego bąbla? dalej tego tematu nie podejmuje i omijam go szerokim łukiem.

reklama
O tez fajna :-) I co tu wybrac? Ja mialam dostac na.dzien kobiet ale nie zdecydowalam sie ktora chce :-)

To ja się przyznam, że na zwolnieniu błąkałam się po różnych wątkach na tym forum i widząc ile emocji ten temat wywołuje, też nie odważę się wypowiedzieć na temat długości macierzyńskiego i powrotu do pracy :D

Papciarkowa, ja mam te najzwyklejsze legginsy z H&M za 39 zł. Prane już 2 razy, żadnych oznak użytkowania na nich nie widać, nie mechacą się, trzymają fason. Moje się tylko ogólnie trochę dupy nie trzymają, bo chyba wzięłam za duże :) Tzn. zsuwają mi się trochę, ale tak jak Ruda pocieszam się, że raczej tam tylko będę się powiększać, a zawsze to lepiej luźniej, niż wciskać cztery litery ;)

Ann czym sie rozni ta C od tej U?

Załączniki

• 1458160838890.jpg
    1458160838890.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 107
Nie wiem jak ci opisać musisz wejść na link i na pełnym opisie (jeśli korzystasz z apki) zobaczyć zdjęcia tam jest pokazane jak można jej używać. I na samym dole jest tabela która pokazuje jakie są kształty poduszek i jakie ich zastosowanie. Niby ta wydaje się najpraktyczniejsza.

reklama
Mi sie spi dobrze.
Nie musicie nic mowic, wiem co myslicie. Nie musi byc burzy. Niech kazdy robi jak uwaza. Tu, poniewaz takie jest prawo nikogo to nie dziwi. Nie zostawiam dziecka samopas na 7 dni w tyg. Ale nie bede sie tlumaczyc.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry