reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Witaj Anna, rozgosc sie:)

Nevka, głowa do góry, wszystko bedzie dobrze[emoji8][emoji1364]

Nessi, pięknie to napisałaś.

Marcia, powodzenia na rozmowie z szefowa jutro!

Mamaginekolog wrzuciła fajny artykuł na temat prognozowania płci z położenia kosmowki, widzialyscie moze? Nawet nie wiedziałam ze jest w drugiej ciazy[emoji846] bardzo lubie ja czytać i oglądać.

Co do imion to mamy ciężki orzech do zgryzienia. Na poczatku mowilam ze musi być takie co bedzie funkcjonować w obu językach. Teraz juz myśle ze chociaż musi być wymawialne dla rodziny w Polsce. Dlatego dla dziewczynki mamy póki co Emma i Leah.
A dla chłopca nic, zero[emoji30] mi sie podoba Dennis ale spotykam stanowczy opor[emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widziałam ten artykuł, ale czy ja wiem... Mój T. Kazał mi się puknąć w głowę hehe [emoji1] ja też lubię mameginekolog, super babka [emoji4]

f2w3rjjgyxbhua3h.png

reklama
Magdalena?! Dobrze się zastanów [emoji14] Dużo osób mówi, że Magdy są okropne, wredne i beznadziejne. Przykro mi to słuchać, bo sama mam tak na imię i.... przez to go nie znoszę :(
Ja mam corke Magdalene, ma 7 lat i jest super, nie wiem skad te plotki ;) Ja teraz jak bede miala kolejna coreczke to bedzie Ania :) Madzia i Ania ;) co do chopaka to nie wiem

f2w3rjjgnfui97fh.png

Czytałam ten post mamy ginekolog, i jeden komentarz, z którego wywnioskować męża, że tylko lekarz może to określić, bo nie wiadomo jak sondę trzymał, wierna naszych forach z usg nie wiadomo, czy to lewa czy prawa strona ;)

osobiscie znam 3 i bardzo je lubię :)
Uff! To dobrze, ze ktoś tak uważa! :)
Ja mam corke Magdalene, ma 7 lat i jest super, nie wiem skad te plotki ;) Ja teraz jak bede miala kolejna coreczke to bedzie Ania :) Madzia i Ania ;) co do chopaka to nie wiem
To nie plotki.... Zanim się przedstawiłam imieniem na czerwcówkach to właśnie strasznie dużo negatywnych opinii przeczytałam :( To było szczere bo jeszcze wtedy byłam anonimowa... Swoją drogą w latach 80-tych to było baaardzo popularne imię i pewnie dlatego tyle negatywów. Każdy znał po 10 Magd i wiadomo, że któraś była super, a któraś beznadziejna.... Tak samo jak Anie czy Kasie, Agnieszki....

reklama
Uff! To dobrze, ze ktoś tak uważa! :)

To nie plotki.... Zanim się przedstawiłam imieniem na czerwcówkach to właśnie strasznie dużo negatywnych opinii przeczytałam :( To było szczere bo jeszcze wtedy byłam anonimowa... Swoją drogą w latach 80-tych to było baaardzo popularne imię i pewnie dlatego tyle negatywów. Każdy znał po 10 Magd i wiadomo, że któraś była super, a któraś beznadziejna.... Tak samo jak Anie czy Kasie, Agnieszki....
No to dla kazdego imienia mozna tak powiedziec, to ze ja mam na imie Patrycja i znam jedna ktorej nie znosze, przez to mam uwazac ze Patrycje sa wredne i okropne?! I nie lubic swojego imienia? Troche bez sensu. Bardziej opieram sie na pozytywach ;)

f2w3rjjgnfui97fh.png

Do góry