reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Witaj Anna, rozgosc sie:)

Nevka, głowa do góry, wszystko bedzie dobrze[emoji8][emoji1364]

Nessi, pięknie to napisałaś.

Marcia, powodzenia na rozmowie z szefowa jutro!

Mamaginekolog wrzuciła fajny artykuł na temat prognozowania płci z położenia kosmowki, widzialyscie moze? Nawet nie wiedziałam ze jest w drugiej ciazy[emoji846] bardzo lubie ja czytać i oglądać.

Co do imion to mamy ciężki orzech do zgryzienia. Na poczatku mowilam ze musi być takie co bedzie funkcjonować w obu językach. Teraz juz myśle ze chociaż musi być wymawialne dla rodziny w Polsce. Dlatego dla dziewczynki mamy póki co Emma i Leah.
A dla chłopca nic, zero[emoji30] mi sie podoba Dennis ale spotykam stanowczy opor[emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widziałam ten artykuł, ale czy ja wiem... Mój T. Kazał mi się puknąć w głowę hehe [emoji1] ja też lubię mameginekolog, super babka [emoji4]

f2w3rjjgyxbhua3h.png

reklama
Magdalena?! Dobrze się zastanów [emoji14] Dużo osób mówi, że Magdy są okropne, wredne i beznadziejne. Przykro mi to słuchać, bo sama mam tak na imię i.... przez to go nie znoszę :(
Ja mam corke Magdalene, ma 7 lat i jest super, nie wiem skad te plotki ;) Ja teraz jak bede miala kolejna coreczke to bedzie Ania :) Madzia i Ania ;) co do chopaka to nie wiem

f2w3rjjgnfui97fh.png

Czytałam ten post mamy ginekolog, i jeden komentarz, z którego wywnioskować męża, że tylko lekarz może to określić, bo nie wiadomo jak sondę trzymał, wierna naszych forach z usg nie wiadomo, czy to lewa czy prawa strona ;)

osobiscie znam 3 i bardzo je lubię :)
Uff! To dobrze, ze ktoś tak uważa! :)
Ja mam corke Magdalene, ma 7 lat i jest super, nie wiem skad te plotki ;) Ja teraz jak bede miala kolejna coreczke to bedzie Ania :) Madzia i Ania ;) co do chopaka to nie wiem
To nie plotki.... Zanim się przedstawiłam imieniem na czerwcówkach to właśnie strasznie dużo negatywnych opinii przeczytałam :( To było szczere bo jeszcze wtedy byłam anonimowa... Swoją drogą w latach 80-tych to było baaardzo popularne imię i pewnie dlatego tyle negatywów. Każdy znał po 10 Magd i wiadomo, że któraś była super, a któraś beznadziejna.... Tak samo jak Anie czy Kasie, Agnieszki....

reklama
Uff! To dobrze, ze ktoś tak uważa! :)

To nie plotki.... Zanim się przedstawiłam imieniem na czerwcówkach to właśnie strasznie dużo negatywnych opinii przeczytałam :( To było szczere bo jeszcze wtedy byłam anonimowa... Swoją drogą w latach 80-tych to było baaardzo popularne imię i pewnie dlatego tyle negatywów. Każdy znał po 10 Magd i wiadomo, że któraś była super, a któraś beznadziejna.... Tak samo jak Anie czy Kasie, Agnieszki....
No to dla kazdego imienia mozna tak powiedziec, to ze ja mam na imie Patrycja i znam jedna ktorej nie znosze, przez to mam uwazac ze Patrycje sa wredne i okropne?! I nie lubic swojego imienia? Troche bez sensu. Bardziej opieram sie na pozytywach ;)

f2w3rjjgnfui97fh.png

Do góry