reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ja też mam słabe mdłości ale... przy zmianie pieluch córce jakoś mnie zbiera na wymioty, haha :D

Senność, taka ogólna niemoc... i lekka deprecha.

reklama
Mnie lekko mdli jak ktos sie zbyt
mocno wyperfumuje w autobusie haha. Poza tym kupa mi lezy..bo moj syn nadal w pampersie :/
Niedlugo wiosna!! Glowa do gory :)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeahl ja też mam Windows Phone, a czy masz suwaczek, bo ja ani ustawić nie mogę, widzę tylko kilka, odpisywać na bieżąco nie mogę, tylko na koniec, a jak przeczytam to zapominam, co za głupi system, ściągnęłam jakąś aplikację do czytania e-booków to zaś nie ma za dużo książek w odpowiednich formatach

Mi dla dziewczynki to się podoba Lilianna i Iga a dla chłopaka Alan, ale boję by w przyszłości na niego złośliwie Anal nie mówiono

Smarujecie się już czymś na rozstępy? Co polecacie?

Ja wiem, że jeszcze za wcześnie ale pamiętam jak mnie bolały sutki na początku karmienia i boję się powtórki, czy można je jakoś wcześniej zahartować?

Agunia a co to za test na płeć?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Wpisz w necie to ci wyskoczy ;)

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

Ja wiem, że jeszcze za wcześnie ale pamiętam jak mnie bolały sutki na początku karmienia i boję się powtórki, czy można je jakoś wcześniej zahartować?

Ja to się boję, że znowu mi się nie uda karmić.... Jak tylko o tym pomyślę to jestem przerażona.... Chcę i wmawiam sobie, że tym razem będzie inaczej ale te hormony są takie zdradliwe, że same negatywne emocje do mnie ostatnio wędrują...

Eni a moze to kwesia przystawiania do piersi? Ja ci powiem ze moja corcia pieknie cyca lapala.nic mnie nie bolalo .z synem byla tragedia poki sie nie nauczyl i moglam go poprawiac a on co chwile swoje wyprawial.do tego stopnia ze az mi krwawily.kupilam nakladki silikonowe ale byly mega niewygodne. Jak wrocilam do domu i na spokojnie lapal calego tak ze nie bylo otoczki widac to wszystko przeszlo i nie mielismy problemow.

Czarna Madzia dziś coś chyba przysnela :) NeSSi jak samopoczucie? No i Nevka jak sytuacja? A Lola to wiem,że szogunek ma się dobrze :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe, no Madzia się nie odzywa dzisiaj, ale pewnie zajęta rodziną [emoji4] Nessi już pewnie śpi, a u Nevki na 100% będzie dobrze, bo wyjścia nie ma [emoji8]

Ja zrobiłam sobie drzemkę popołudniu i śniło mi się, że ktoś chciał mnie zabić, więc uciekałam z moją koleżanką z lat szkolnych, autem z jakiś murków skakałam (ja nie mam prawa jazdy), a na koniec poszłyśmy do sklepu, gdzie były same pączki- różne, różniaste [emoji2] ja nie wiem, co jest teraz z moją głową [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

f2w3rjjgyxbhua3h.png

Ja tez dzisiaj podczytuje ale juz nie dam rady wszystkim odpisać [emoji20]

Marcia dużo siły na jutro życzę. Nie daj sie szefowej i broń Boże nie płacz przez nią bo dzidzia będzie smutna [emoji6]

Anna2101 witaj w naszym gronie. U mnie druga ciąża. Ja z kolei grudniowka 2011 [emoji4] mimo ze szczypior ze mnie to brzuchol juz jest. Ostatnio szlam w kurtce (!) i sąsiadka mówi ze coś tak podejrzewa bo ja zawsze taka płaska a tu tak jakby więcej [emoji23]

Nad imieniem jeszcze nie myśle. Czuje ze będzie chłopak ale nie mam pomysłu na imię narazie.

Zbieram sie do spania, bo koniec ferie i rano lecimy do przedszkola. Buziaki, papapa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Windows Phone to straszna kupa ;-) dobrze już niedługo się go pozbędę! Dobranoc dziewczyny życzę poranka bez atrakcji i bez mdłości. Nevka przesyłam pozytywne fluidy, musicie dać radę! @CzarnaMadzia do raportu, ok u Ciebie?

reklama
Hehe, no Madzia się nie odzywa dzisiaj, ale pewnie zajęta rodziną [emoji4] Nessi już pewnie śpi, a u Nevki na 100% będzie dobrze, bo wyjścia nie ma [emoji8]

Ja zrobiłam sobie drzemkę popołudniu i śniło mi się, że ktoś chciał mnie zabić, więc uciekałam z moją koleżanką z lat szkolnych, autem z jakiś murków skakałam (ja nie mam prawa jazdy), a na koniec poszłyśmy do sklepu, gdzie były same pączki- różne, różniaste [emoji2] ja nie wiem, co jest teraz z moją głową [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

f2w3rjjgyxbhua3h.png
Ty sie nie smiej.ja mam jakis zryty beret jak to moj maz sie smieje.non stop o czyms zapominam.zapmnialam hasla do maila,pinu do karty i za chiny nie moge sobie przypomniec.do tego snia mi sie jacys obcy mezczyzli ze mnie caluja :) haha az wstyd sie przyznac

Do góry