naticzek
Fanka BB :)
Są jesteśmy my a potem wątki przyklejone a poniżej październikowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są jesteśmy my a potem wątki przyklejone a poniżej październikowe
aga moja ma 7,5 roku, niby duża i rozgarnięta ale jakoś nadmiernie do mnie przywiązana [emoji6]
w sumie to nie wiem czemu ale boję się jej zazdrości - mamusia już nie będzie "tylko jej" [emoji6]
to u nas podobnie, właśnie taka przylepa, mamę ma tylko dla siebie..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
koniecznie zrób BeteTo się dowiedziałam Już po wizycie, stwierdził, że na usg nie ma żadnej ciaży, że zatrzymała mi się miesiączka. Chociaż mówiłam jakie mam objawy, ze testy pozytywne są. Powiedział, ze czasem tak bywa ale dla pewności siebie mam zrobić hcg, więc zrobię w poniedziałek. W szoku jestem. Zawsze miałam regularne miesiączki.
głupota! z pierwszym synem miałam drugą kreskę bardzo jaśniutką i jak się okazało, ciąża była baaardzo wczesna.. może lekarz poprostu ma bardzo słaby sprzęt, albo wzrokPowiedział, że dopiero jak są dwie kreski takiego samego koloru to test jest 100 %, że ciaża, a jak druga jest ja sniejsza troche to nie daje pewności. Zrobie bete w pon i się wyjasni.
niby przytyłam tylko pół kg, ale druga broda mi się zrobiła, no i od ust w dół kilka syfków :/Hej dziewczyny czy u wastez zmienil sie ksztalt buzi ?ja nie przytylam jeszcze moze pol kilo bo dzis sie wazylam a w pracy na zakupach bylam I moj kierow ik do mnie ze pulchna twarz dostalam
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
poje@#$% ten lekarzDziękuje Mam nadzieje, normalnie w szoku jestem po tym co On mi powiedział. Jak powiedziałam, że miesiączki mam regularne, że mam mdłości i bolą mnie piersi to powiedział, ze czasami tak jest. A On tu ciąży nie widzi. Jak beta wyjdzie dobra i będzie przyrastać to Mu ten wynik w twarz chyba rzucę.
słyszałam coś o tym, ale ostatnio słyszałam też, że jak na usg, jak na monitorze się oglądało, bobas/fasolka była z lewej strony to dziewczynka, jak z prawej, to chłopiecDziewczyny czy to jest jakaś różnica z którego jajnika jest ciąża ?[emoji23] nie bardzo wiem do czego mi ta informacja czy to w ramach ciekawostki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja dobiłam do 30 kg :/ tylko ważyłam wtedy mniej, niż teraz, jak spojrzałam w kartę ciaży z 1 synem, to tyle ile waże teraz, to z pierwszym w 28 tygodniu wazyłam :OJa się już nie przejmuję tym jak wyglądam Niestety poprzednia ciąża nauczyła mnie, że bez względu na to co jadłam i tak tyłam.... Nawet bardziej jak ograniczyłam słodkie, co jest przecież absurdem Przytyłam 22,5 kg, a urodziłam w 37 tc. Gdybym odciągnęłam do 40 to by chyba było +30
mniamA ja dziewczyny dzisiaj zrobiłam mężowi deser z okazji powrotu
Gorąca szarlotka z lodami waniliowymi i sosem toffi
witajWitam. Również mam termin porodu na wrzesień w grupie zawsze raźniej więc przyłączam się do was dziewczyny
Dostalam globulki pimafucin. Czytalam, ze sa bezpieczne w ciazy. Bede sie oszczedzac.