reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No właśnie powiedzcie jak to jest jak mam np. Jutro 8+1 to mówię że mam 8 czy 9 tydzień?:)

3jgxe6hh2nx9wmt2.png

No właśnie powiedzcie jak to jest jak mam np. Jutro 8+1 to mówię że mam 8 czy 9 tydzień?:)

3jgxe6hh2nx9wmt2.png

Ja osobiście uważam, ze 8 choć większość dziewczyn z tego co widzę liczy inaczej. Mi lekarz w takim przypadku powiedziała ze to 8 tydzień. Generalnie nie przywiązuje do tego jakiejś dużej wagi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzisiaj ja dołuje :-( nie dość że dziś ten pogrzeb był to jedyny objaw ciąży jaki posiadałam czyli kłucie w macicy dziś nie pojawił się ani razu. Temperatura niby 37,2 ale zawsze jak mierzyłam wieczorem było 37,5. Nienawidzę ciąży bez objawów serio wolałabym rzygać :-( do czasu kiedy będzie można poczuć ruchy będę już siwa albo rozchwiana emocjonalnie. Wlasnie dzwonila moja mama ze jej kuzynka która się wywróciła pod cmentarzem gdzie było totalne lodowisko złamała biodro, a była jedynym opiekunem 92 letniej matki i męża na wózku inwalidzkim...
Co to za straszny pech:/
Doskonale Cię rozumiem z tymi objawami. Ja pierwsze dwie ciąże to miałam istny hardcoreciągle coś, a ta jest taka, że o niej zapominam:p Z jedej strony jestem przeszczęśliwa, że ciąża jest lightowa, a z drugiej dostaję lekkiego świera czy na pewno wszystko jest ok. Istna matka wariatka:p

@Nqaticzek śa dwie szkoły, jedna mówi, że 8 a druga , że zaczął się 9:p Więc mów jak ci wygodniej:)

CzarnaMadzia wpadam na sushi, jasne że szykować! [emoji23]

Becia84 dziękuję
Justys kurczr, mam nadzieję ze bedzie ok i to tylko plamienie niegrozne dla dziecka

Nevka słońce trzymam za Was kciuki, badz dobrej myśli [emoji8]

Agunia2301 ja tez mam gorsze, dzis juz nawet nad toaleta wisialam...

JEAHL dziękuję!

ZOOska nie smuc sie:-:)-( ja mialam depresje i tez boje sie nawrotu... Strasznie. Tez miewam strasznie mocne wahania. Ale staram sie panowac nad tym

Jagus dziekuje

Nadribilam do 725 strony i odpadlam. Zamecza mnie mdłości, trzymajcir się

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nevka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze !

Nessi bidulo :/ na mnie tak działa Duphaston , potęguje mdłości i psyche mi siada ...

Detektor tętna uratował mnie przed osiwieniem w poprzedniej ciąży także polecam wszystkim "niepokojącym się" ...

Nadal nie nadążam ale nie poddaje się [emoji12]

f2w3rjjgibqsdkeo.png

Do góry