reklama
ZOOska
Fanka BB :)
EvEva chcialabym zdac do września bo bez prawka autobusami jakoś sobie nie wyobrażam dzieci rozwozic z noworodkiem
Jazda czwarta dzis byla myślałam że mi będzie szło gorzej Ale nie jest tak źle, ciekawe jak egzaminator właśnie zareaguje na widoczna ciążę
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Jazda czwarta dzis byla myślałam że mi będzie szło gorzej Ale nie jest tak źle, ciekawe jak egzaminator właśnie zareaguje na widoczna ciążę
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
No ma kluska temperament nie ma nudy mamuskaNie odzywam się, wybaczcie :-*
Za duże zamieszanie..
TSH jutro rano wyniki będą.
Ale po tych 6 tabletkach duphastonu to jesyem człowiekiem ledwo żywym...
Taka naćpana chodzę... cały czas śpię :/ masakra.
Jak na razie jest okej. Mąż chyba bardziej się przejął niż Ja...
Pani doktor pokazywała na usg kręgosłup juz... (przecinki) czyli paluszki tal wszystko ładnie pokazała.
A to kluska strachu mi narobi :-*
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
Dzisiaj ja dołuje :-( nie dość że dziś ten pogrzeb był to jedyny objaw ciąży jaki posiadałam czyli kłucie w macicy dziś nie pojawił się ani razu. Temperatura niby 37,2 ale zawsze jak mierzyłam wieczorem było 37,5. Nienawidzę ciąży bez objawów serio wolałabym rzygać :-( do czasu kiedy będzie można poczuć ruchy będę już siwa albo rozchwiana emocjonalnie. Wlasnie dzwonila moja mama ze jej kuzynka która się wywróciła pod cmentarzem gdzie było totalne lodowisko złamała biodro, a była jedynym opiekunem 92 letniej matki i męża na wózku inwalidzkim...
ZOOska
wenus018
Przepraszam ze się nie odzywałam ale caly dzień byliśmy na zakupach w Ikea.
Co do seksu analnego mi tez on się podoba. W pierwszej ciąży byla to jedyna opcja zbliżeń oprócz ręcznej i ustnej robòtki.
CzarnaMadzia masz racje ze to jedna z najczystszych przejmnosci
Nessi bardzo wspolczuje może kup sobie pastylki dla kobiet w ciąży o nazwie pervomit lub mamarin one są z wit b6 i imbirem.
Gi_er ja obydwie ciaze przechodziłam bezobjawowo w 1 trymestrze. Jesli nie plamisz powinnaś się cieszyć ze nie mecza cie ciągle mdlosci i wymioty co jest naprawde męczące. Takze glowa do góry, pierś do przodu i cieszyć się stanem blogoslawionym.
Teraz idę spać DOBRANOC odezwe sie jutro.
Co do seksu analnego mi tez on się podoba. W pierwszej ciąży byla to jedyna opcja zbliżeń oprócz ręcznej i ustnej robòtki.
CzarnaMadzia masz racje ze to jedna z najczystszych przejmnosci
Nessi bardzo wspolczuje może kup sobie pastylki dla kobiet w ciąży o nazwie pervomit lub mamarin one są z wit b6 i imbirem.
Gi_er ja obydwie ciaze przechodziłam bezobjawowo w 1 trymestrze. Jesli nie plamisz powinnaś się cieszyć ze nie mecza cie ciągle mdlosci i wymioty co jest naprawde męczące. Takze glowa do góry, pierś do przodu i cieszyć się stanem blogoslawionym.
Teraz idę spać DOBRANOC odezwe sie jutro.
Ostatnia edycja:
DorciaMamaOlka
Co za paskudny pech a Ty kochana spokojnie przecież jest wszystko w porządku...ściskam mocnoDzisiaj ja dołuje :-( nie dość że dziś ten pogrzeb był to jedyny objaw ciąży jaki posiadałam czyli kłucie w macicy dziś nie pojawił się ani razu. Temperatura niby 37,2 ale zawsze jak mierzyłam wieczorem było 37,5. Nienawidzę ciąży bez objawów serio wolałabym rzygać :-( do czasu kiedy będzie można poczuć ruchy będę już siwa albo rozchwiana emocjonalnie. Wlasnie dzwonila moja mama ze jej kuzynka która się wywróciła pod cmentarzem gdzie było totalne lodowisko złamała biodro, a była jedynym opiekunem 92 letniej matki i męża na wózku inwalidzkim...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ala no ja mam bardzo duzy teren na dworzu takze ma miejsca duzo. Ale uwielbia przyjsc do domku i sie poprzytulac [emoji12]
Madzia ja tez kilka razy probowalam. Musze dobrze sie rozluznic ale moj m jest dosyc hojnie obdarzony i dlatego nie robie tego czesto.[emoji13] zdrowka dla synka.
Zosia ja tez uwielbiam wiosne i lato zimy nie nawidze i czekam z utesknieniem na slonko. Ale wiecej pracy w lato a mam duzy teren do koszenia.
Natuszka ja z usg mam ten sam termin. Z om 12.09.
Nessie buziaki.
Agunia ale 6+3 to jest 7 tydz [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia ja tez kilka razy probowalam. Musze dobrze sie rozluznic ale moj m jest dosyc hojnie obdarzony i dlatego nie robie tego czesto.[emoji13] zdrowka dla synka.
Zosia ja tez uwielbiam wiosne i lato zimy nie nawidze i czekam z utesknieniem na slonko. Ale wiecej pracy w lato a mam duzy teren do koszenia.
Natuszka ja z usg mam ten sam termin. Z om 12.09.
Nessie buziaki.
Agunia ale 6+3 to jest 7 tydz [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom