reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
ZOOska to która to już godzina jazdy? :) dobra pora na naukę przerobić wszystkie warunki na drogach :) a na egzaminie jak powiesz ze jesteś w ciąży i ze bardzo potrzebujesz prawka to za pierwszym razem zdasz :)

reklama
EvEva chcialabym zdac do września bo bez prawka autobusami jakoś sobie nie wyobrażam dzieci rozwozic z noworodkiem

Jazda czwarta dzis byla myślałam że mi będzie szło gorzej Ale nie jest tak źle, ciekawe jak egzaminator właśnie zareaguje na widoczna ciążę

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie odzywam się, wybaczcie :-*
Za duże zamieszanie..
TSH jutro rano wyniki będą.
Ale po tych 6 tabletkach duphastonu to jesyem człowiekiem ledwo żywym...
Taka naćpana chodzę... cały czas śpię :/ masakra.

Jak na razie jest okej. Mąż chyba bardziej się przejął niż Ja...
Pani doktor pokazywała na usg kręgosłup juz... (przecinki) czyli paluszki :) tal wszystko ładnie pokazała.
A to kluska strachu mi narobi :-*

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
No ma kluska temperament :) nie ma nudy mamuska :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj ja dołuje :-( nie dość że dziś ten pogrzeb był to jedyny objaw ciąży jaki posiadałam czyli kłucie w macicy dziś nie pojawił się ani razu. Temperatura niby 37,2 ale zawsze jak mierzyłam wieczorem było 37,5. Nienawidzę ciąży bez objawów serio wolałabym rzygać :-( do czasu kiedy będzie można poczuć ruchy będę już siwa albo rozchwiana emocjonalnie. Wlasnie dzwonila moja mama ze jej kuzynka która się wywróciła pod cmentarzem gdzie było totalne lodowisko złamała biodro, a była jedynym opiekunem 92 letniej matki i męża na wózku inwalidzkim...

Przepraszam ze się nie odzywałam ale caly dzień byliśmy na zakupach w Ikea.
Co do seksu analnego mi tez on się podoba. W pierwszej ciąży byla to jedyna opcja zbliżeń oprócz ręcznej i ustnej robòtki.
CzarnaMadzia masz racje ze to jedna z najczystszych przejmnosci :)
Nessi bardzo wspolczuje może kup sobie pastylki dla kobiet w ciąży o nazwie pervomit lub mamarin one są z wit b6 i imbirem.
Gi_er ja obydwie ciaze przechodziłam bezobjawowo w 1 trymestrze. Jesli nie plamisz powinnaś się cieszyć ze nie mecza cie ciągle mdlosci i wymioty co jest naprawde męczące. Takze glowa do góry, pierś do przodu i cieszyć się stanem blogoslawionym. :)
Teraz idę spać DOBRANOC odezwe sie jutro.

Ostatnia edycja:
Dzisiaj ja dołuje :-( nie dość że dziś ten pogrzeb był to jedyny objaw ciąży jaki posiadałam czyli kłucie w macicy dziś nie pojawił się ani razu. Temperatura niby 37,2 ale zawsze jak mierzyłam wieczorem było 37,5. Nienawidzę ciąży bez objawów serio wolałabym rzygać :-( do czasu kiedy będzie można poczuć ruchy będę już siwa albo rozchwiana emocjonalnie. Wlasnie dzwonila moja mama ze jej kuzynka która się wywróciła pod cmentarzem gdzie było totalne lodowisko złamała biodro, a była jedynym opiekunem 92 letniej matki i męża na wózku inwalidzkim...
Co za paskudny pech :( a Ty kochana spokojnie :) przecież jest wszystko w porządku...ściskam mocno

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ala no ja mam bardzo duzy teren na dworzu takze ma miejsca duzo. Ale uwielbia przyjsc do domku i sie poprzytulac [emoji12]
Madzia ja tez kilka razy probowalam. Musze dobrze sie rozluznic ale moj m jest dosyc hojnie obdarzony i dlatego nie robie tego czesto.[emoji13] zdrowka dla synka.
Zosia ja tez uwielbiam wiosne i lato zimy nie nawidze i czekam z utesknieniem na slonko. Ale wiecej pracy w lato a mam duzy teren do koszenia.
Natuszka ja z usg mam ten sam termin. Z om 12.09.
Nessie buziaki.
Agunia ale 6+3 to jest 7 tydz [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry