Witamy powiedz cos wiecej o sobieWitam. Również mam termin porodu na wrzesień w grupie zawsze raźniej więc przyłączam się do was dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy powiedz cos wiecej o sobieWitam. Również mam termin porodu na wrzesień w grupie zawsze raźniej więc przyłączam się do was dziewczyny
No to ciekawy tematAnik90 biologia medyczna, wirusologia.
Chcialabym muec jakies przeczucia co do plci, ale jestem chyba glucha na mojr ciało
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, to moja Oleńka Miała tutaj może miesiąc? Uwielbiam to zdjecie, tak słodko na nim wyszłaElianna na profilowym zdjeciu masz swoją córeczkę? jest prze piękna
Wtedy pomoglo, ale później znowu przyplątały się bakterie.... Później lekarze doszukiwali się powodu mojego paskudnego łożyska, które niestety stało się niewydolne i stwierdzili, że to wina tych infekcji.... ale to takie strzelanie w ciemno - moim zdaniem... W każdym razie lepiej leczyć wszystkie infekcjeDokładnie mam to samo i co pomogło? Właśnie to wypilam bo co zrobić...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom