reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dzisiaj znów krew na wkladce ; ( wzięłam dwa duphastony na raz :( . Niby dzisiaj dzień spodziewanej miesiaczki. Tak się martwię ; (
Jeśli będzie krew do 10;00 jadę do szpitala; (
Teraz nawet nie mam czym się tam dostać ; (

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj znów krew na wkladce ; ( wzięłam dwa duphastony na raz :( . Niby dzisiaj dzień spodziewanej miesiaczki. Tak się martwię ; (

Zywa krew czy plamienie/brudzenie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

anik90 6t2d

Lilika cholernie fascynujące naprawdę podziwiam.

Paulaq23 chce go kupić ale później

gie_er ja w kwietniu i tez chce :D kiedy masz w marcu ?

Nevka trzymaj się !

Nevka kotku uspokuj sie nerwy nie pomoga a moga zaszkodzic. Jesli dzis masz termin spodziewanej to moze cos poleciec.
Wez dwa glebokie wdechy i spokojnie jestesmy z Toba

Cześć Dziewczyny,
Nevka kciuki za Was. Będzie dobrze... Ja poprzednio nabawiłam się strachu bo miałam brązowy śluz, który okazał się infekcją. Nie wiem jak jest u Ciebie ale trzymam kciuki!

Mnie rozbolało znowu gardło i mam chrypę. Zaczęło mnie też kaszleć. Jak tak dalej pójdzie to będę musiała jechać do lekarza....

reklama
porób spokojnie te badania, mi lekarka minutę szukała dziecka i dopiero znalazła, a też mówiła, że niemożliwe bo ona nic nie widzi, chociaż tydzień temu widzieliśmy <3

Gratuluję serdecznie !:)

podobno córki matką urodę odbierają;)

On to by pewnie Magdę na gorąco wolał ;)
No właśnie :D
Wolał i wziął niestety :p

U mnie ginekolog na usg powiedział identycznie, komórka jajowa z lewego jajnika. Spytałam skąd wie ? Powiedział że jest widoczny ślad , miejsce po uwolnieniu się jajeczka.
Ooo właśnie zapomniałabym....
Ciałko żółte było widoczne w lewym jajniku po uwolnieniu komórki :)
A prawy dalej był policystyczny (znacz pełny malutkich niedojrzalych pęcherzyków).
Nessi Ty niedowiarku:D
Anik90 biologia medyczna, wirusologia.

Chcialabym muec jakies przeczucia co do plci, ale jestem chyba glucha na mojr ciało

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde!
Szacuneczek!
To co? Piateczka? Sushi dla Ciebie szykowac? :D

Nimiiti wpadaj kochana :)

Nevka a to plamienie czy krwawienie?

Do góry