reklama
Nevka
Fanka BB :)
Elianna
W poprzedniej ciąży też miałam jakąś saszetkę na m, monural? Całą ciążę miałam bakterie w moczu :/ No wzięłam bo co miałam zrobić? Nie chciałam mieć wiekszego problemu z pecherzem albo nerkami....Dziewczyny teraz moja prośba o radę...mam liczne bakterie w moczu i dostałam antybiotyk...to jest jedna saszetka tylko Ale w ulotce napisane jest,że stosuje się tylko w przypadku zdecydowanej konieczności i pod ścisłą kontrolą lekarską
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
EvEva
Elianna na profilowym zdjeciu masz swoją córeczkę? jest prze pięknaW poprzedniej ciąży też miałam jakąś saszetkę na m, monural? Całą ciążę miałam bakterie w moczu :/ No wzięłam bo co miałam zrobić? Nie chciałam mieć wiekszego problemu z pecherzem albo nerkami....
ZOOska
A w ktorym jestes tygodniu?anik90, spokojnie twoja cierpliwośc będzie wynagrodzona ja na pierwszej wizycie też nie widziałam serduszka, wedlug usg było 5+5 i też się stresowałam, a wczoraj wszystko zeszło, jak fasolkę zobaczyłam
wytrzymasz
mfifi tak, ale jak im to powiedziec? ni z gruchy, nagle "szefie chciałam coś powiedzieć? jestem w ciąży, ale chcę jak najdłużej pracować" ?
Nooo byloby cudownieWiecie co marzy mi się żebyśmy były już po 20tc i żeby wszystko u każdej było dobrze !
Ja teraz zadnych przeczuc nie mam, w ciazy ktora stracilam czulam ze mial byc chlopiec a teraz kompletnie nie wiem.. Mam corke i ona bardzo chce rodzenstwo.. O poprzedniej ciazy wiedziala od poczatku, potem trzeba bylo jej tlumaczyc ze dzidzi juz nie ma a teraz jeszcze wprost jej nie powiedzielismy ale ona chyba sie domysla.. Bo cos zagaduje ale zaden jej nic nie mowi ze tak jest.. Bardziej wymijajaco..a czy Wasze starsze dzieci wiedzą, że jesteście w kolejnej ciąży?
mój jedynak jest wrogo nastawiony do małych dzieci- zazdrość, nawet o młodszego kuzyna
i chyba dowie się dopiero, jak będzie widoczny brzuch i pojedzie ze mną na usg
a macie jakieś przeczucia, co do płci? bo ja czuję, że drugi chłopiec będzie...
reklama
agunia2301
Ja to samo nie moge patrzec na.mieso I nie jem bo mnie odrzucaJa jestem przeziębiona, a jak wiadomo w ciąży wszystko prawie niedozwolone,jeszcze małe dziecko w domu wiec się martwię....
@agunia2301 uwielbiam makarony caly czas mam na nie ochotę i na zupy.... za to jakoś znowu nie mam ochoty na mięso...
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom