reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny teraz moja prośba o radę...mam liczne bakterie w moczu i dostałam antybiotyk...to jest jedna saszetka tylko Ale w ulotce napisane jest,że stosuje się tylko w przypadku zdecydowanej konieczności i pod ścisłą kontrolą lekarską :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
W poprzedniej ciąży też miałam jakąś saszetkę na m, monural? Całą ciążę miałam bakterie w moczu :/ No wzięłam bo co miałam zrobić? Nie chciałam mieć wiekszego problemu z pecherzem albo nerkami....

anik90, spokojnie twoja cierpliwośc będzie wynagrodzona ;) ja na pierwszej wizycie też nie widziałam serduszka, wedlug usg było 5+5 i też się stresowałam, a wczoraj wszystko zeszło, jak fasolkę zobaczyłam :)
wytrzymasz ;)

mfifi tak, ale jak im to powiedziec? ni z gruchy, nagle "szefie chciałam coś powiedzieć? jestem w ciąży, ale chcę jak najdłużej pracować" ?
A w ktorym jestes tygodniu?:)

a czy Wasze starsze dzieci wiedzą, że jesteście w kolejnej ciąży?
mój jedynak jest wrogo nastawiony do małych dzieci- zazdrość, nawet o młodszego kuzyna ;)
i chyba dowie się dopiero, jak będzie widoczny brzuch i pojedzie ze mną na usg ;)
a macie jakieś przeczucia, co do płci? bo ja czuję, że drugi chłopiec będzie...
Ja teraz zadnych przeczuc nie mam, w ciazy ktora stracilam czulam ze mial byc chlopiec a teraz kompletnie nie wiem.. Mam corke i ona bardzo chce rodzenstwo.. O poprzedniej ciazy wiedziala od poczatku, potem trzeba bylo jej tlumaczyc ze dzidzi juz nie ma a teraz jeszcze wprost jej nie powiedzielismy ale ona chyba sie domysla.. Bo cos zagaduje ale zaden jej nic nie mowi ze tak jest.. Bardziej wymijajaco..

@EvEva proszę o fachową poradę, co zrobić z włosami, które po zamoczeniu zamieniają się w splątaną kupę?? ;) jedyne co dają odżywki to, że mogę je rozczesać, ale przy kolejnym myciu znowu to samo ;p

reklama
Ja jestem przeziębiona, a jak wiadomo w ciąży wszystko prawie niedozwolone,jeszcze małe dziecko w domu wiec się martwię....

@agunia2301 uwielbiam makarony :D caly czas mam na nie ochotę :) i na zupy.... za to jakoś znowu nie mam ochoty na mięso...
Ja to samo nie moge patrzec na.mieso I nie jem bo mnie odrzuca

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry