reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Witam wieczorową porą:) mi dziś wskoczył 3miesiac i normalnie jak się rano obudziłam i usiadłam na łóżku to cała sypialnia mi jeździła przed oczami... Chyba przez 2 minuty mi się tak kręciło w głowie... Później zjadłam śniadanie i było już dobrze :) widziałam że była tu mowa o szarlotce:) mmm...A ja dziś zrobiłam na obiad naleśniki z bananami nutellą i bitą śmietaną zjadłam jednego małego i myślałam że zwymiotuje z tej słodyczy:p ale za to mój M był zadowolony z obiadu:) Nessi narobilas mi smaka na pieczone ziemniaki:p dobrej nocy dziewczyny:)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

No to drugi chłopak będzie :D
Dzisiaj musiałam mojemu najmlodszemu dziecku kupić Kinder mleczna kanapkę :p
Nie chciał lodówki puścić :p
Ja miałam z lewego 3 razy dziewczynki :p
Czesc dziewczyny. Przekopalam się przez posty, troche nadrobiłam. Chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj udało mi się obronić doktorat. Byłam bardzo zestrrsowana, o 17 padalam już na twarz. Do tego potężne bóle brzucha. Chyba ten stres nie byl potrzebny nam na tym etapie

Tak czytam o Waszych objawach, ja niestety wciaz nie moge sie pozbyc mdłości, zawrotow glowy. Do tego dostalam poteznego uczulenia na dekolcie i rekach.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje Pani Doktor :D
Ciekawe jak to stwierdziła :p
Na jajniku widać ciałko żółte po owulacji :)
Dziewczyny teraz moja prośba o radę...mam liczne bakterie w moczu i dostałam antybiotyk...to jest jedna saszetka tylko Ale w ulotce napisane jest,że stosuje się tylko w przypadku zdecydowanej konieczności i pod ścisłą kontrolą lekarską :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi to zawsze dawali na zapalenie pęcherza w ciąży.
Monural czy jakoś tak?

Ala mi lekarz na usg powiedzial ze z lewego teraz jest ciaza. Z synem nie wiedzialam.
Lilka gratuluje obrony.
Nessi ja niewiem z czego moj gin wywnioskowal z ktorego jajnika [emoji846] chyba go zapytam na nastepnej wizycie.
Madzia podrzuc troszke.
Ja tez ide spac . Intensywny dzien za mna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth, bardzo mi przykro z powodu choroby Taty, jestem myślami z Tobą...
Wonderful, zrób jak mówisz betę i bedzie wszystko jasne ale podejrzewam ze trafiłaś na kolejnego "specjalistę"[emoji849] bądź dobrej myśli.
Ala-84, jak wiem ze z lewego bo na usg widzialam maleństwo całkiem po lewej stronie, to chyba nie przewędrował[emoji16]

Lilika, gratuluje serdecznie obrony doktoratu, jesteś niesamowita!

Dorcia, uważam ze powinnas brać, ja tez jestem na lekach na nadciśnienie, po których teoretycznie moge mieć senność, zawroty głowy i nie powinnam prowadzić auta, jasne[emoji849]
Myśle ze lekarz wie co robi jak przepisuje leki kobiecie w ciazy.

Paulaq23, boszzz ja to samo, cały dekolt mam wysypany, nie wiem dlaczego[emoji30]

Widzę, ze smaki u każdej inne:) mnie wczoraj wzięło i zrobiłam dwa gary gołąbków, chyba przez tydzień je bedziemy jesc[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry