ZOOska
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie zażyczyłam od męża na urodziny w marcu :-)Dziewczyny a widziałyscie na allegro coś takiego jak detektor tętna płodu? Co wy na to?
Ja miałam z lewego 3 razy dziewczynkiNo to drugi chłopak będzie
Dzisiaj musiałam mojemu najmlodszemu dziecku kupić Kinder mleczna kanapkę
Nie chciał lodówki puścić![]()
Gratulacje Pani DoktorCzesc dziewczyny. Przekopalam się przez posty, troche nadrobiłam. Chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj udało mi się obronić doktorat. Byłam bardzo zestrrsowana, o 17 padalam już na twarz. Do tego potężne bóle brzucha. Chyba ten stres nie byl potrzebny nam na tym etapie
Tak czytam o Waszych objawach, ja niestety wciaz nie moge sie pozbyc mdłości, zawrotow glowy. Do tego dostalam poteznego uczulenia na dekolcie i rekach.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Na jajniku widać ciałko żółte po owulacjiCiekawe jak to stwierdziła![]()
Mi to zawsze dawali na zapalenie pęcherza w ciąży.Dziewczyny teraz moja prośba o radę...mam liczne bakterie w moczu i dostałam antybiotyk...to jest jedna saszetka tylko Ale w ulotce napisane jest,że stosuje się tylko w przypadku zdecydowanej konieczności i pod ścisłą kontrolą lekarską
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a widziałyscie na allegro coś takiego jak detektor tętna płodu? Co wy na to?