ZOOska
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie zażyczyłam od męża na urodziny w marcu :-)Dziewczyny a widziałyscie na allegro coś takiego jak detektor tętna płodu? Co wy na to?
Ja miałam z lewego 3 razy dziewczynkiNo to drugi chłopak będzie
Dzisiaj musiałam mojemu najmlodszemu dziecku kupić Kinder mleczna kanapkę
Nie chciał lodówki puścić
Gratulacje Pani DoktorCzesc dziewczyny. Przekopalam się przez posty, troche nadrobiłam. Chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj udało mi się obronić doktorat. Byłam bardzo zestrrsowana, o 17 padalam już na twarz. Do tego potężne bóle brzucha. Chyba ten stres nie byl potrzebny nam na tym etapie
Tak czytam o Waszych objawach, ja niestety wciaz nie moge sie pozbyc mdłości, zawrotow glowy. Do tego dostalam poteznego uczulenia na dekolcie i rekach.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Na jajniku widać ciałko żółte po owulacjiCiekawe jak to stwierdziła
Mi to zawsze dawali na zapalenie pęcherza w ciąży.Dziewczyny teraz moja prośba o radę...mam liczne bakterie w moczu i dostałam antybiotyk...to jest jedna saszetka tylko Ale w ulotce napisane jest,że stosuje się tylko w przypadku zdecydowanej konieczności i pod ścisłą kontrolą lekarską
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a widziałyscie na allegro coś takiego jak detektor tętna płodu? Co wy na to?