reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
W poprzedniej ciąży też miałam jakąś saszetkę na m, monural? Całą ciążę miałam bakterie w moczu :/ No wzięłam bo co miałam zrobić? Nie chciałam mieć wiekszego problemu z pecherzem albo nerkami....
Dokładnie mam to samo :) i co pomogło? Właśnie to wypilam bo co zrobić...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
38 dc, 5 tydzień mi pokazuje i 2 dni. Może i za wcześnie.
Jasne ze moze byc za wczesnie.. Ja bylam na usg w 6 tyg i 1 dniu a ciaza okazala sie mlodsza i na usg wyszlo 5t1d czyli tydzien mlodsza. Byl tylko pecherzyk, nawet zarodka nie bylo.. Tzn gdzies tam byl w srodku, bo ona widziala ze tak malutkie ze nie szlo zmierzyc.. U ciebie moze byc podobnie.. Jak poszlas jeszcze w 5 tyg i 2 dniu to ciaza moze byc tez mlodsza i moglo nie byc widac.. Mi sie tak wydaje..

A ja się napchałam ziemniakami smażonymi z mlekiem i co wstanę to torsje ..i cały czas głodna jestem. Boże ..pękam.
WP_20170127_001.jpg

Załączniki

• WP_20170127_001.jpg
    WP_20170127_001.jpg
    90,9 KB · Wyświetleń: 232
Czesc dziewczyny. Przekopalam się przez posty, troche nadrobiłam. Chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj udało mi się obronić doktorat. Byłam bardzo zestrrsowana, o 17 padalam już na twarz. Do tego potężne bóle brzucha. Chyba ten stres nie byl potrzebny nam na tym etapie

Tak czytam o Waszych objawach, ja niestety wciaz nie moge sie pozbyc mdłości, zawrotow glowy. Do tego dostalam poteznego uczulenia na dekolcie i rekach.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje zdania doktoratu:) z czego zdawalas?

Hej dziewczyny czy u wastez zmienil sie ksztalt buzi ?ja nie przytylam jeszcze moze pol kilo bo dzis sie wazylam a w pracy na zakupach bylam I moj kierow ik do mnie ze pulchna twarz dostalam:(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, mnie nic sie nie zmieniło.. Przynajmniej nie zauwazylam ale slyszalam ze w ciazy kobietom zmienia sie twarz juz na poczatkach..

Wonderful mnie też tak powiedział. I to na izbie przyjęć. Powiedziałam mu ze nie możliwe kazał dać pięści pod pupę i wtedy znalazł. Zrób hcg i się nie martw. Będzie kotku dobrze wierzę w to :*
I tak apropos u mnie tydzień temu był tylko pęcherz ;)

Agunia2301 ja nie miałam problemów z cerą wiec nie mam co mówić ;)

Elianna tak jak ja :) gruba jestem i będę więc wiesz jem normalnie a już 2 kg na plusie ;)

Lilika gratuluję obrony!

Raz jeszcze dziękuję za słowa wsparcia. Wiem ze dam rade po prostu wiem jestem silna baba !:)
Nimiti ktory masz tyg ciazy? Bo ja zawsze zapominam:/ nie masz podobnie jak ja?

reklama
Nimitii zajmowalam sie zmiennoscia genetyczna w obrębie jednego genu wirusa HIV.
Ale nie pracuje w tym zawodzie, skonczylam tez informatyke i w ta strone poszlam, choc nie wykluczam ze moze wrócę do nauki

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry