reklama
Paulaq23
Fanka BB :)
dokładnie, tak było z moją mamą lekarz dał mocną chemię bo była młoda (60l) jak ją brała pierwszy raz czuła się super ale w domu po tygodniu się bardzo pogorszyło i trafiła do szpitala niestety po 3 dniach zmarła. Chemia ją zabiła.Leeleeth duzo sily dla taty przesylam! Moja rodzina ma niestety bardzo zle doswiadczenia z chemia, bo ona nie pomogla Babci a ją zniszczyła :/
//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png
pitu-pitu
aga moje dzieci nic nie wiedzą i przyznam, że trochę się tego boję...
starszy ma już swoje życie, ale córa wisi na mnie 24/7 i boję się jej zazdrości :/
jeśli wszystko rozwinie się w tym kierunku to niebawem powiem, nie będzie wyjścia
ale będę się starała sprytnie ją urabiać, czyli że będzie kupować ze mną ciuszki i będę potrzebowała jej przy dziecku etc...
ja będę 06.02 miała dopiero usg potwierdzające czy ciąża się rozwija (na ostatnim badaniu oglądaliśmy tylko pęcherzyk)
ja też nie mam jakichś szczególnych objawów, bolą mnie tylko piersi (najgorzej jest w nocy) i jestem senna, ale może to też przez przeziębienie?
najgorsze kurka że nic nie można wziąć na wstrętne choróbsko
mam czasem lekkie mdłości, ale to też przez nerwy
ja w pierwszej ciąży trafiłam do szpitala ze strasznymi skurczami (pierwszy i ostatni raz w życiu wymiotowałam z bólu), a w drugiej z dużym krwawieniem (za każdym razem ok. 6-7 tyg.)
nie znaleziono żadnych przyczyn ani w pierwszym ani w drugim przypadku, dzieci urodziły się duże, silne i zdrowe
lecę po młodą do szkoły, ma dzisiaj bal karnawałowy
starszy ma już swoje życie, ale córa wisi na mnie 24/7 i boję się jej zazdrości :/
jeśli wszystko rozwinie się w tym kierunku to niebawem powiem, nie będzie wyjścia
ale będę się starała sprytnie ją urabiać, czyli że będzie kupować ze mną ciuszki i będę potrzebowała jej przy dziecku etc...
ja będę 06.02 miała dopiero usg potwierdzające czy ciąża się rozwija (na ostatnim badaniu oglądaliśmy tylko pęcherzyk)
ja też nie mam jakichś szczególnych objawów, bolą mnie tylko piersi (najgorzej jest w nocy) i jestem senna, ale może to też przez przeziębienie?
najgorsze kurka że nic nie można wziąć na wstrętne choróbsko
mam czasem lekkie mdłości, ale to też przez nerwy
ja w pierwszej ciąży trafiłam do szpitala ze strasznymi skurczami (pierwszy i ostatni raz w życiu wymiotowałam z bólu), a w drugiej z dużym krwawieniem (za każdym razem ok. 6-7 tyg.)
nie znaleziono żadnych przyczyn ani w pierwszym ani w drugim przypadku, dzieci urodziły się duże, silne i zdrowe
lecę po młodą do szkoły, ma dzisiaj bal karnawałowy
becia84
Leeleeth trzymaj sie jakoś kochana.
Ania_g21 ja liczyłam od daty zapłodnienia nie od miesiączki, bo w moim przypadku to nie odzwierciedla wieku ciąży. Ciąża od zapłodnienia trwa 266 dni i wtedy mi wychodzi 14.09.
Nimitii wierze ze ten lekarz sie myli. Trzymam kciuki za Twoja fasolkę. Może rzeczywiście warto to jeszcze skonsultować?
Elianna witaj [emoji3]
Aga0411 moja 5-letnia córka juz wie, była ze mną na usg i ciagle mówi o dzidzi w brzuszku [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ania_g21 ja liczyłam od daty zapłodnienia nie od miesiączki, bo w moim przypadku to nie odzwierciedla wieku ciąży. Ciąża od zapłodnienia trwa 266 dni i wtedy mi wychodzi 14.09.
Nimitii wierze ze ten lekarz sie myli. Trzymam kciuki za Twoja fasolkę. Może rzeczywiście warto to jeszcze skonsultować?
Elianna witaj [emoji3]
Aga0411 moja 5-letnia córka juz wie, była ze mną na usg i ciagle mówi o dzidzi w brzuszku [emoji3]
Becia a mialas monitoring i jestes pewna kiedy doszlo do zaplodnienia? Masz pewnie dlugie cykle. A dziecko wg usg moze byc wieksze i termin wypada inaczej.
Nimitti bedzie wszystko dobrze.
Nimitti bedzie wszystko dobrze.
pitu-pitu
aga moja ma 7,5 roku, niby duża i rozgarnięta ale jakoś nadmiernie do mnie przywiązana [emoji6]
w sumie to nie wiem czemu ale boję się jej zazdrości - mamusia już nie będzie "tylko jej" [emoji6]
w sumie to nie wiem czemu ale boję się jej zazdrości - mamusia już nie będzie "tylko jej" [emoji6]
ZOOska
Elianna ile lat maja Twoje pociechy?
Olikaaa bardzo ładnie się szef zachował
AGA moje dzieci wiedzą mala sie cieszy A młody nie
Mój mały jak się bawi to sie bawi ze dzidzia w nocy płacze a w nocy sie spi i za ten placz dzidzia idzie do wiezienia [emoji33][emoji33][emoji2]
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Olikaaa bardzo ładnie się szef zachował
AGA moje dzieci wiedzą mala sie cieszy A młody nie
Mój mały jak się bawi to sie bawi ze dzidzia w nocy płacze a w nocy sie spi i za ten placz dzidzia idzie do wiezienia [emoji33][emoji33][emoji2]
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
manki3
a czy Wasze starsze dzieci wiedzą, że jesteście w kolejnej ciąży?
mój jedynak jest wrogo nastawiony do małych dzieci- zazdrość, nawet o młodszego kuzyna
i chyba dowie się dopiero, jak będzie widoczny brzuch i pojedzie ze mną na usg
a macie jakieś przeczucia, co do płci? bo ja czuję, że drugi chłopiec będzie...
Moje jeszcze nie wiedza (4,5 i 2,5) i raczej szybko im nie powiemy, dopiero jak juz bedzie brzucho O reakcje sie nie martwie, starsza jest bezproblemowa, a mlodsza we wszystkim malpuje starsza
I czuje, ze bedzie trzecia mala pipka w rodzinie wrecz jestem tego pewna odkad tylko 2 kreski na tescie wyszly
leeleeth przykro mi strasznie z powodu choroby Twojego taty. Pamietaj, ze pozytywne myslenie jest prawdopodobnie rownie wazne jak dobrze dobrane leczenie :* takze uszy do gory, bedzie dobrze na pewno!
Nimtii raz juz ciaze donosilas, wiec dlaczego teraz mialoby byc inaczej? Mam nadzieje, ze szybko znajdziesz lepszego endo
reklama
Karolcia89
Nimitii kochana nic się nie przejmuj [emoji8] Jak Twój ginekolog powiedział że dacie radę to wie co mówi [emoji8] a ty poprostu skonsultuj się z innym lekarzem .. bo ten jakiś konowal jeden [emoji58][emoji58]