reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Już po endokrynologa wrozy mi poronienie .... powiedział ze na 99 % jest pewny ze mam zespół Cushing'a a z tym zespołem ciążę się traci... jestem prze szczęśliwa. ..
Że co? Lekarz takie rzeczy mówi? Wcale go nie słuchaj! Idź do innego! Zdziwi się lekarz urodzi się całe i zdrowe.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Justys tez dostalam zalecenie odpoczynku,duperk x3 i nic wiecej nie mozna zrobic w mojej sytuacji.
A Ty ktory masz tydzien?

Ktoras tez pisala,ze nie ma objawow
Ja nie mam w ogole,nic
W ciazy ktora stracilam mialam bol podbrzusza,bol piersi ,sennosc ,mdlosci a teraz kompletnie nic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny pracujące, kiedy i jak chcecie powiedzieć szefowi o ciąży?
ja w pierwsze dużo leżałam, więc od 5 t.c miałam już l4, a teraz cały czas pracuję, chcę jakoś powiedzieć szefowi, ale boję się reakcji ;)
U mnie kierowniczka wie już dawno. A szef dowie się niedługo. Nie bój się powiedzieć zwolnić Cię nie mogą

anik90, spokojnie twoja cierpliwośc będzie wynagrodzona ;) ja na pierwszej wizycie też nie widziałam serduszka, wedlug usg było 5+5 i też się stresowałam, a wczoraj wszystko zeszło, jak fasolkę zobaczyłam :)
wytrzymasz ;)

mfifi tak, ale jak im to powiedziec? ni z gruchy, nagle "szefie chciałam coś powiedzieć? jestem w ciąży, ale chcę jak najdłużej pracować" ?

anik90, spokojnie twoja cierpliwośc będzie wynagrodzona ;) ja na pierwszej wizycie też nie widziałam serduszka, wedlug usg było 5+5 i też się stresowałam, a wczoraj wszystko zeszło, jak fasolkę zobaczyłam :)
wytrzymasz ;)

mfifi tak, ale jak im to powiedziec? ni z gruchy, nagle "szefie chciałam coś powiedzieć? jestem w ciąży, ale chcę jak najdłużej pracować" ?
U mnie jest tak ze szef woli szczera prawdę od sciemy. Właśnie tak jak mówisz [emoji2] chce szefie pogadać. Jestem w ciąży jeśli mi na to lekarz pozwoli chce pracować jak najdłużej i tyle

Justys tez dostalam zalecenie odpoczynku,duperk x3 i nic wiecej nie mozna zrobic w mojej sytuacji.
A Ty ktory masz tydzien?

Ktoras tez pisala,ze nie ma objawow
Ja nie mam w ogole,nic
W ciazy ktora stracilam mialam bol podbrzusza,bol piersi ,sennosc ,mdlosci a teraz kompletnie nic

Ja mam dzis 7+5d. W srode bylam na isg i wszyatko bylo w pozadku. Dzis bylam u innego lekarza, bo czuje pieczenie w pochwie, dal mi leki, zbadal i powiedzial, ze wszystko jest dobrze. Wiec nie wiem co mam robic[emoji20]

f2w3yx8d8eesu797.png

Dziewczyny wszystko będzie dobrze, nie ma się co łamać. Niech ten pierwszy trymestr nam szybko zleci [emoji3] Damy radę! Jak nie my to kto? Nic nas nie złamie! W kupie siła

Ja zamiast kawy pije inke... też jestem uzależniona od kofeiny

reklama
Do góry