reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Hej dziewczyny czy u wastez zmienil sie ksztalt buzi ?ja nie przytylam jeszcze moze pol kilo bo dzis sie wazylam a w pracy na zakupach bylam I moj kierow ik do mnie ze pulchna twarz dostalam:(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuje:) Mam nadzieje, normalnie w szoku jestem po tym co On mi powiedział. Jak powiedziałam, że miesiączki mam regularne, że mam mdłości i bolą mnie piersi to powiedział, ze czasami tak jest. A On tu ciąży nie widzi. Jak beta wyjdzie dobra i będzie przyrastać to Mu ten wynik w twarz chyba rzucę.

a czy Wasze starsze dzieci wiedzą, że jesteście w kolejnej ciąży?
mój jedynak jest wrogo nastawiony do małych dzieci- zazdrość, nawet o młodszego kuzyna ;)
i chyba dowie się dopiero, jak będzie widoczny brzuch i pojedzie ze mną na usg ;)
a macie jakieś przeczucia, co do płci? bo ja czuję, że drugi chłopiec będzie...

To moje pierwsze dziecko, ale czuję, że będzie chłopak.

Dziewczyny czy to jest jakaś różnica z którego jajnika jest ciąża ?[emoji23] nie bardzo wiem do czego mi ta informacja czy to w ramach ciekawostki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie znowu na odwrót, mam lekką bezsenność i co chwilę budzę się w nocy, więc jak już jest pora wstawania to nie mam problemu. Co najlepsze przed ciążą wczesne wstawanie to był koszmar, za to mogłam siedzieć do 2 nad ranem:)

@aga0411 sprytnie:) Też najpierw bym załatwiła formalności:)
Z tym spaniem mam to samo wiec rozumie i tez co chwile sie budze

Dziewczyny czy to jest jakaś różnica z którego jajnika jest ciąża ?[emoji23] nie bardzo wiem do czego mi ta informacja czy to w ramach ciekawostki

Jasne ze nie :)
Chociaż u mnie obie ciąże są z lewego ;)

Wonderful co ten ginekolog za banialuki gada.... wystarczy ze druga kreska się pojawi i juz jest ciąża. Może po prostu za wcześnie poszlas i dlatego nic nie było widać. Ja odczekalam 1.5 tygodnia od pierwszego pozytywnego testu.

Nimiitii tak myślałam o Tobie w drodze po drożdżowkę z biedronki :D
Te wszystkie "objawy" choroby mogą być po prostu skutkami otyłości.
Rozyczka pojawia się jeśli są problemy z krążeniem, mówisz ze wazysz powyżej 100 kg a to już duże obciążenie dla serca.
Różowe rostepy mogą się pojawiać i nie goic przez problemy z cukrem. Masz może zbyt wysoki? Albo problemy z jego metabolizowaniem?
Co do kształtu twarzy... to wydaje mi się ze musi być mocno okrągła a nie owalna.
Co Ty o tym myślisz?

Nessi dzięki za pocieszenie :*

Leeleeth jak się trzymasz?
Jak Twój mąż?

reklama

Ponoć z lewego jajnika to na chłopca. Gdzieś czytałam. Chyba nawet na jakimś forum bb.

Nie będę każdej z osobna odpisywała, ale dziękuje Wam za wsparcie, trochę mną to wstrząsnęło. Nie wiedziałam, że w ciąży nie mogę zbliżać się do taty, dziękuje za informacje!

Trzymam kciuki nieustająco, i czekam na kolejne dobre wiadomości!

@nimitii ja tez czuje, że Twoja dzidzia przyjdzie na świat śliczna i różowiutka. Zmień lekarza, bo nawet jeśli jesteś chora to na pewno są jakieś leki!
Myśl pozytywnie!

f2w3rjjgpsehityp.png

Do góry