reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Hej dziewczyny czy u wastez zmienil sie ksztalt buzi ?ja nie przytylam jeszcze moze pol kilo bo dzis sie wazylam a w pracy na zakupach bylam I moj kierow ik do mnie ze pulchna twarz dostalam:(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuje:) Mam nadzieje, normalnie w szoku jestem po tym co On mi powiedział. Jak powiedziałam, że miesiączki mam regularne, że mam mdłości i bolą mnie piersi to powiedział, ze czasami tak jest. A On tu ciąży nie widzi. Jak beta wyjdzie dobra i będzie przyrastać to Mu ten wynik w twarz chyba rzucę.

a czy Wasze starsze dzieci wiedzą, że jesteście w kolejnej ciąży?
mój jedynak jest wrogo nastawiony do małych dzieci- zazdrość, nawet o młodszego kuzyna ;)
i chyba dowie się dopiero, jak będzie widoczny brzuch i pojedzie ze mną na usg ;)
a macie jakieś przeczucia, co do płci? bo ja czuję, że drugi chłopiec będzie...

To moje pierwsze dziecko, ale czuję, że będzie chłopak.

Dziewczyny czy to jest jakaś różnica z którego jajnika jest ciąża ?[emoji23] nie bardzo wiem do czego mi ta informacja czy to w ramach ciekawostki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie znowu na odwrót, mam lekką bezsenność i co chwilę budzę się w nocy, więc jak już jest pora wstawania to nie mam problemu. Co najlepsze przed ciążą wczesne wstawanie to był koszmar, za to mogłam siedzieć do 2 nad ranem:)

@aga0411 sprytnie:) Też najpierw bym załatwiła formalności:)
Z tym spaniem mam to samo wiec rozumie i tez co chwile sie budze

Dziewczyny czy to jest jakaś różnica z którego jajnika jest ciąża ?[emoji23] nie bardzo wiem do czego mi ta informacja czy to w ramach ciekawostki

Jasne ze nie :)
Chociaż u mnie obie ciąże są z lewego ;)

Wonderful co ten ginekolog za banialuki gada.... wystarczy ze druga kreska się pojawi i juz jest ciąża. Może po prostu za wcześnie poszlas i dlatego nic nie było widać. Ja odczekalam 1.5 tygodnia od pierwszego pozytywnego testu.

Nimiitii tak myślałam o Tobie w drodze po drożdżowkę z biedronki :D
Te wszystkie "objawy" choroby mogą być po prostu skutkami otyłości.
Rozyczka pojawia się jeśli są problemy z krążeniem, mówisz ze wazysz powyżej 100 kg a to już duże obciążenie dla serca.
Różowe rostepy mogą się pojawiać i nie goic przez problemy z cukrem. Masz może zbyt wysoki? Albo problemy z jego metabolizowaniem?
Co do kształtu twarzy... to wydaje mi się ze musi być mocno okrągła a nie owalna.
Co Ty o tym myślisz?

Nessi dzięki za pocieszenie :*

Leeleeth jak się trzymasz?
Jak Twój mąż?

reklama

Ponoć z lewego jajnika to na chłopca. Gdzieś czytałam. Chyba nawet na jakimś forum bb.

Nie będę każdej z osobna odpisywała, ale dziękuje Wam za wsparcie, trochę mną to wstrząsnęło. Nie wiedziałam, że w ciąży nie mogę zbliżać się do taty, dziękuje za informacje!

Trzymam kciuki nieustająco, i czekam na kolejne dobre wiadomości!

@nimitii ja tez czuje, że Twoja dzidzia przyjdzie na świat śliczna i różowiutka. Zmień lekarza, bo nawet jeśli jesteś chora to na pewno są jakieś leki!
Myśl pozytywnie!

f2w3rjjgpsehityp.png

Do góry