reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
a czy Wasze starsze dzieci wiedzą, że jesteście w kolejnej ciąży?
mój jedynak jest wrogo nastawiony do małych dzieci- zazdrość, nawet o młodszego kuzyna ;)
i chyba dowie się dopiero, jak będzie widoczny brzuch i pojedzie ze mną na usg ;)
a macie jakieś przeczucia, co do płci? bo ja czuję, że drugi chłopiec będzie...

reklama
mój jedynak jest wrogo nastawiony do małych dzieci- zazdrość, nawet o młodszego kuzyna ;)
i chyba dowie się dopiero, jak będzie widoczny brzuch i pojedzie ze mną na usg ;)

Moje dzieci nie wiedzą, powiem im dopero po 22 kiedy to zobaczę bobasa na usg i będę wiedzieć czy wszystko ok. Obydwoje bardzo chcą mieć rodzeństwo, więc nie chcę aby się rozczarowali w razie gdyby coś nie wyszło.

Witam się
Moi jeszcze nie wiedzą. Poczekam tak do 10 tyg żeby już było bezpieczniej bo nie wyobrażam sobie im potem powiedzieć że jednak nie będzie dzidziusia.
Ja przeczuć nie mam. Chciałabym córkę bo mam już dwóch synów ale co będzie to będzie. Trzeci syn też się przyda ;-)

Dziewczyny wszystko będzie dobrze, nie ma się co łamać. Niech ten pierwszy trymestr nam szybko zleci [emoji3] Damy radę! Jak nie my to kto? Nic nas nie złamie! W kupie siła

Ja zamiast kawy pije inke... też jestem uzależniona od kofeiny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie dzis zalamalam tym plamieniem[emoji20] jeszcze mnie wszystko tam piecze[emoji20]

f2w3yx8d8eesu797.png

Justys tez dostalam zalecenie odpoczynku,duperk x3 i nic wiecej nie mozna zrobic w mojej sytuacji.
A Ty ktory masz tydzien?

Ktoras tez pisala,ze nie ma objawow
Ja nie mam w ogole,nic
W ciazy ktora stracilam mialam bol podbrzusza,bol piersi ,sennosc ,mdlosci a teraz kompletnie nic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam żadnych objawów. Martwię się trochę tym. To moja pierwsza ciąża i nie mam porównania. Dużo pytań, obaw..

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam żadnych objawów. Martwię się trochę tym. To moja pierwsza ciąża i nie mam porównania. Dużo pytań, obaw..

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wcale nie musisz mieć objawów po prostu lepiej tolerujesz zmiany hormonów. Ja w pierwszej ciąży nie miałam zupełnie nic aż do 10 tygodnia kiedy to mdłości przyszły.

reklama
Do góry