reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
To się dowiedziałam :( Już po wizycie, stwierdził, że na usg nie ma żadnej ciaży, że zatrzymała mi się miesiączka. Chociaż mówiłam jakie mam objawy, ze testy pozytywne są. Powiedział, ze czasem tak bywa ale dla pewności siebie mam zrobić hcg, więc zrobię w poniedziałek. W szoku jestem. Zawsze miałam regularne miesiączki.

reklama
Nadwaga, różowe rostepy, pokrzywke, owalna twarz.

Nimitii a kształt twarzy w dzieciństwie jaki miałaś? U Cushimga jest bardzo charakterystyczne taka okrągła jak księżyc w pełni, właśnie nie owalna a okrągła wiec

f2w3rjjgpsehityp.png

Moi chłopcy mają 7 i 4,5. Ze starszym raczej nie będzie kłopotu ale młodszy też taki mamusi syneczek i nie wiem jak zniesie detronizacje :-) Chociaż on też już duży jest i troszke zaczął wyrastać

Nimitii a kształt twarzy w dzieciństwie jaki miałaś? U Cushimga jest bardzo charakterystyczne taka okrągła jak księżyc w pełni, właśnie nie owalna a okrągła wiec

f2w3rjjgpsehityp.png
Miałam buzię jak księżyc chyba właśnie.
Jestem dobrej myśli syn mój zdrowy to ta ciąża tez będzie ok :) idę do innego endokrynologa ale prywatnie jednego z najlepszych na Śląsku ale dopiero po badaniach.

Wonderful jak test pozytywny to beta hcg też będzie pozytywne tylko czy rośnie. Może to kolejny lekarz co na usg nic nie widzi. Trzymam kciuki żeby jednak wszystko w porządku
Powiedział, że dopiero jak są dwie kreski takiego samego koloru to test jest 100 %, że ciaża, a jak druga jest ja sniejsza troche to nie daje pewności. Zrobie bete w pon i się wyjasni.

reklama
Do góry