reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Hej, przywitałam się w innym wątku i spróbuję się do Was wbić :) Widzę, że na samym wstępie same smutne informacje... Jeszcze Was nie znam ale życzę zdrowia każdej z osobna i Waszym bliskim zwłaszcza tacie @leeleeth. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze :)
@nimitii nie musi być źle! Masz przecież jedno dziecko! Trzymam za Was kciuki :)

reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach

Leeleth dużo sił i zdrowia dla Taty

Nimiti nie sluchaj go idz do innego

Ala nie becz

Elianna witaj

Ja rozebralam z synem choinkę I tak myślę że za rok w ten magiczny czas będzie nas o jedno więcej

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny pracujące, kiedy i jak chcecie powiedzieć szefowi o ciąży?
ja w pierwsze dużo leżałam, więc od 5 t.c miałam już l4, a teraz cały czas pracuję, chcę jakoś powiedzieć szefowi, ale boję się reakcji ;)

dziewczyny pracujące, kiedy i jak chcecie powiedzieć szefowi o ciąży?
ja w pierwsze dużo leżałam, więc od 5 t.c miałam już l4, a teraz cały czas pracuję, chcę jakoś powiedzieć szefowi, ale boję się reakcji ;)
Ja juz na L4 od 5tc.. niestety miałam plamienia a potem krwawienie.
Liderka za fajnie nie zareagowała... ale powiedziała ze się cieszy ze w koncu się udało...

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nie czytaj i nie słuchaj żadnych strasznych opowieści:) Macierzystwo to fantastyczna przygoda nie zawsze usłana różami, ale naprawdę uwierz mi że za jakiś czas będziesz się cieszyć jak szalona:)

@wenus018 wow dobre mieliście przejścia z tymi wynajmującymi:O

@anik90 ja jestem zakupoholiczką ale póki jeszcze nic nie kupuje. Pewnie jak dowiem się kto siedzi pod serduchem to poszaleje:p

@NeSSi idź do lekarza z plamieniem nie ma żartów.

Ja uciekam na zebranie do straszaka. Szlak mnie trafia z tymi zmianami reformy:/ Dziś dowiem się czy moje dziecko zostanie w obecnej szkole czy może będzie jako pierwszoklasista w szkole z gimnazjalistami:(
Ja tez jak sie dowiem kto w brzuszku siedzi to zaczne zakupy..

Witajcie dziewczyny witalam się z Wami kilka dni temu strasznie ciężko jest was nadrobić takie macie tępo [emoji5][emoji173] w poniedziałek moja beta wynosiła 242,53 trochę mnie to martwilo OM 19 grudnia beta dziś 887,78 [emoji175]

Napisane na MediaPad T1 8.0 Pro w aplikacji Forum BabyBoom
To super:) ladnie rosnie:) zycze powodzenia:)

reklama
Ja juz na L4 od 5tc.. niestety miałam plamienia a potem krwawienie.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

no to ja tak miałam w pierwszej, bo od razu L4 poleciało, a tu pracuję cały czas, dodatkowo ciągle dostaję nowe obowiązki, nie mam jakiejś ciężkiej pracy- biurowa, dział eksportu + pisanie faktur, WZ, zamówień itp... ale muszę powiedzieć, bo przecież zaraz będzie już widać :/

Do góry