reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
dziewczyny pracujące, kiedy i jak chcecie powiedzieć szefowi o ciąży?
ja w pierwsze dużo leżałam, więc od 5 t.c miałam już l4, a teraz cały czas pracuję, chcę jakoś powiedzieć szefowi, ale boję się reakcji ;)
Ja w obydwoch ciazach powiedzialam w 6-7 tyg ciazy i zaraz na L4.

reklama
u mnie nie ma tragedii, ale mam problem ze wstawaniem tak wcześnie i ciągle ziewam, praktycznie usypiam na siedząco, więc skupić mi jest się ciężko i te cholerne zapachy :/

My z mezem jestesmy razem od 9 lat, a w tym roku leci 8 rok po slubie.. Ja mialam 18 lat jak poznalam meza, on mial 26. Niecale 2 tyg trwalo zanim poszlismy do lozka:p hehe.. Ale pierwszy raz mialam w wieku 17 lat z poprzednim chlopakiem, moj maz tez mial pare innych przede mna.. Ale nie byl zareczony hehe;)

aga0411 ja powiedziałam swojemu kiero w piątek, zadzwonilam do niego bo rzadko go widuje i normalnie powiedziałam. Trochę go zatkało ale jakoś to przyjął [emoji14] . W dodatku miałam umowę do końca stycznia, a dziś przyszła do mnie moja nowa umowa na czas nieokreślony hurra. A pracować zamierzam do końca marca jeśli lekarz pozwoli .Pracuje w drogerii więc zapachy też mi przeszkadzają w dodatku 8 godzin na nogach także jestem później trochę zmęczona e dodatku do pracy mam 35 km w jedną stronę. Ale nie chce jeszcze iść na L4 bo w domu bym tylko leżała i nic nie robiła a tak chociaż trochę się poruszamy .

Olkaa93 dzięki, u mnie widuje się codziennie z szefem, problem jest tylko, że ja potrzebuję, zęby on mi jeszcze zaświadczenie o zarobkach podpisał do kredytu, więc muszę to najpierw załatwić :d zeby potem się przypadkiem nie rozmyślił ;)
ja jeszcze max 2 miesiące chcę pracować, potem chcę synowi te ostatnie chwile jedynactwa poświęcić :D
a ty nie masz terminu na sierpień, patrząc po suwaczku?

aga myślisz że aż tak się wkurzy Twój szef na wiadomość o ciąży? Jeśli jeszcze chcesz pracować 2 miesięce to nie powinien być zły bo że spokojem zdąży znaleźć kogoś za Ciebie ma zastępstwo. Zresztą wogole nie powinien być zły to normalne że kobiety zachodzą w ciąże [emoji14] .
Ja mam na 29 sierpnia ale jakoś tu mi się bardziej spodobało niż na sierpniówkach i tak tu zostałam :)

reklama
u mnie nie ma tragedii, ale mam problem ze wstawaniem tak wcześnie i ciągle ziewam, praktycznie usypiam na siedząco, więc skupić mi jest się ciężko i te cholerne zapachy :/

Ja mam małe dziecko więc nie ma zmiłuj się, trzeba wstawać chociaż mam podobnie - czasem ogarnia mnie taka niemoc, że jeśli tylko mąż jest w domu to on wstaje :) Co do zapachów.... Ja jestem kawoszem, zawsze piłam 2-3 kawki dżinnie, a w ciąży śmierdzi mi nie powiem czym, bo aż nie wypada pisać.... W poprzedniej ciąży śmierdziało mi wszystko :p Teraz dla odmiany nic mi nie smakuje :( To jest chyba jeszcze gorsze....

Do góry