reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
U mnie nie najciekawiej dlatego tylko Was czytam i lajkuje. Mój tata ma nowotwór i od poniedziałku zaczyna chemię.
Jestem przybita i jakoś nie mogę się pozbierać [emoji17]
Dzieci bardzo dają mi w kość i jeszcze nocne wstawanie wiec nie mam siły.

Bardzo mi przykro, ale trzeba wierzyć, że chemia pomoże, życzę dużo siły i żeby dzieciaki się uspokoiły :)

reklama
Kochana a Jaka chemię będzie brał twój tata? Czerwona czy biała?

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam pojęcia, tata nie chce nic mowić, zabronił lekarzowi mowic cokolwiek wiec muszę poczekać aż sam dojrzeje do rozmowy.

f2w3rjjgpsehityp.png

Moja mama miała raka piersi złośliwego... od stycznia do września brała chemię... zaczynała od czerwonej (4 razy).. najgorszej aż do bialej (12) dawek do tydzień bo 2 kroplowki z chemia.. I w tym czasie jak byłam w ciąży nie mogłam się z nią spotykać. Totalny zakaz miałam bo wytwarzała jakieś substancje które nie sprzyjają kobietom w ciąży...

Dacie rade, przetrwacie :-* trzymaj się :-*

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth duzo sily dla taty przesylam! Moja rodzina ma niestety bardzo zle doswiadczenia z chemia, bo ona nie pomogla Babci a ją zniszczyła :/

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

Gie er ja wiem ze mialam pipke zszywana a czy szyjke to nawet nie wiem [emoji53] musze poszperac w dokumentach.
Becia jezeli ostatnia miesiaczke mialas w listopadzie to nie ma szans zebys sobie termin na 14.09 wyliczyla. Mi w wg om wychodzi 12.09 a @mialam 6.12 a wg usg narazie 14.09 ale to sie za kazdym razem bedzie zmienialo.
Nevka to ja moze ci tez swoje podrzuce co?
Leeleeth zdrowka dla taty.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Już po endokrynologa wrozy mi poronienie .... powiedział ze na 99 % jest pewny ze mam zespół Cushing'a a z tym zespołem ciążę się traci... jestem prze szczęśliwa. ..

Już po endokrynologa wrozy mi poronienie .... powiedział ze na 99 % jest pewny ze mam zespół Cushing'a a z tym zespołem ciążę się traci... jestem prze szczęśliwa. ..
skonsultuj to jeszcze z innym bo lekarz a.lekarz ja jestem dowodem jeden chcial mnie na stol klasc ze mam.torbiel.ktorej nie da sie hormonami zwalczyc a drugi dal mi leki ipo miesiacu juz niemialan torbiela

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nimiti bądź dobrej myśli. Lekarze też się czasem mylą, a ludzki organizm jest silny i będzie walczył o fasolkę. Nic nie jest przesądzone przecież. Będę trzymać kciuki za Was

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry