reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Już po endokrynologa wrozy mi poronienie .... powiedział ze na 99 % jest pewny ze mam zespół Cushing'a a z tym zespołem ciążę się traci... jestem prze szczęśliwa. ..
Co za matoł cholerny ...w tym momencie pytam gdzie jest etyka lekarska?! A ja Ci mówię i zapewne reszta naszej wspólnoty na tym forum,że będzie wszystko dobrze!!! Jak można wprost powiedzieć ciężarnej takie okropienstwa...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Już po endokrynologa wrozy mi poronienie .... powiedział ze na 99 % jest pewny ze mam zespół Cushing'a a z tym zespołem ciążę się traci... jestem prze szczęśliwa. ..
A na czym oparła ta diagnozę?
Czemu wedlug niej miałabyś ta ciążę stracić?
Mi endokrynolog powiedzial ze tylko in vitro mam wziąć pod uwage bo naturalnie w ciążę nigdy nie zajde.
Aaa i jeszcze zdiagnozwał mi raka piersi.

Leeleeth bardzo mi przykro :(
U mnie moja babcia ma białaczkę i niedawno przeszła udar a dziadek raka prostaty....
Trzymaj się kochana, będzie dobrze :*

Tylko ze ja naprawdę mogę mieć Cushing'a mam typowe objawy niestety jak na ten zespół. Będę chyba pierwszy raz w życiu się modlić.

A na czym oparła ta diagnozę?
Czemu wedlug niej miałabyś ta ciążę stracić?
Mi endokrynolog powiedzial ze tylko in vitro mam wziąć pod uwage bo naturalnie w ciążę nigdy nie zajde.
Aaa i jeszcze zdiagnozwał mi raka piersi.

Leeleeth bardzo mi przykro :(
U mnie moja babcia ma białaczkę i niedawno przeszła udar a dziadek raka prostaty....
Trzymaj się kochana, będzie dobrze :*
Na objawach moich tej choroby. Skierował mnie na badania w tym kierunku.

Idź gdzieś jeszcze na konsultacje, popytaj. Musi być dobrze. Swoją drogą mógł Ci chyba oszczędzić takich informacji.

Mi ginekolog chcial w zeszłym roku wyciąć pół szyjki bo się nowotwór rozwinie, a drugi kazał czekać bo zmiany mogą same się cofnąć, po 8 mc cytologia prawidłowa. Nimitii weź sama mówiłaś Zośce że konowałów nie ma co słuchać! Idź że do innego lekarza. Jakies badania miałaś, z których to wynikło?

Babki starsze w poczekalni niby po cichu się zastanawiają czy jestem w ciąży czy nie
emoji23.png
no cóż jestem gruba i w ciąży
emoji23.png

to rzeczywiście po ciuchu:p Olej to:)) A co do endokrynologa leć do innego na konsultacje. Pierwszą ciążę donosiłaś więc czuję, że z tą też się uda:)

@manki3 u mnie talk samo, prasuje od święta:p Tylko to co naprawdę muszę:)

@leeleeth dużo sił i zdrowia dla taty!

Ja już posprzątałam dziś mam w domu wizytację wszystkich babć:) U Nelki w przedszkolu występy z okazji z dnia babci i dziadka, i coś czuję, że znowu się rozbęczę:p Kończy się tak, że moja 4 letnia córka do mnie przychodzi i mówi, żeby nie płakała bo ona mnie tak bardzo kocha, że sama się rozpłacze...

reklama
Generalnie wkurwil mnie przepraszam za to ale to prawda. Syna donisilam a już wtedy (idąc tokiem myślenia pana dr) miałam zespół Cushing'a! Teraz też kurde dam rade. Zadzwoniłam do mojego ginekologa i on mi powiedział ze damy rade a ja się mam nie przejmować i tego się trzymam. Głupie konwały!!!

Do góry