reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Już po endokrynologa wrozy mi poronienie .... powiedział ze na 99 % jest pewny ze mam zespół Cushing'a a z tym zespołem ciążę się traci... jestem prze szczęśliwa. ..
Co za matoł cholerny ...w tym momencie pytam gdzie jest etyka lekarska?! A ja Ci mówię i zapewne reszta naszej wspólnoty na tym forum,że będzie wszystko dobrze!!! Jak można wprost powiedzieć ciężarnej takie okropienstwa...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Już po endokrynologa wrozy mi poronienie .... powiedział ze na 99 % jest pewny ze mam zespół Cushing'a a z tym zespołem ciążę się traci... jestem prze szczęśliwa. ..
A na czym oparła ta diagnozę?
Czemu wedlug niej miałabyś ta ciążę stracić?
Mi endokrynolog powiedzial ze tylko in vitro mam wziąć pod uwage bo naturalnie w ciążę nigdy nie zajde.
Aaa i jeszcze zdiagnozwał mi raka piersi.

Leeleeth bardzo mi przykro :(
U mnie moja babcia ma białaczkę i niedawno przeszła udar a dziadek raka prostaty....
Trzymaj się kochana, będzie dobrze :*

Tylko ze ja naprawdę mogę mieć Cushing'a mam typowe objawy niestety jak na ten zespół. Będę chyba pierwszy raz w życiu się modlić.

A na czym oparła ta diagnozę?
Czemu wedlug niej miałabyś ta ciążę stracić?
Mi endokrynolog powiedzial ze tylko in vitro mam wziąć pod uwage bo naturalnie w ciążę nigdy nie zajde.
Aaa i jeszcze zdiagnozwał mi raka piersi.

Leeleeth bardzo mi przykro :(
U mnie moja babcia ma białaczkę i niedawno przeszła udar a dziadek raka prostaty....
Trzymaj się kochana, będzie dobrze :*
Na objawach moich tej choroby. Skierował mnie na badania w tym kierunku.

Idź gdzieś jeszcze na konsultacje, popytaj. Musi być dobrze. Swoją drogą mógł Ci chyba oszczędzić takich informacji.

Mi ginekolog chcial w zeszłym roku wyciąć pół szyjki bo się nowotwór rozwinie, a drugi kazał czekać bo zmiany mogą same się cofnąć, po 8 mc cytologia prawidłowa. Nimitii weź sama mówiłaś Zośce że konowałów nie ma co słuchać! Idź że do innego lekarza. Jakies badania miałaś, z których to wynikło?

Babki starsze w poczekalni niby po cichu się zastanawiają czy jestem w ciąży czy nie
emoji23.png
no cóż jestem gruba i w ciąży
emoji23.png

to rzeczywiście po ciuchu:p Olej to:)) A co do endokrynologa leć do innego na konsultacje. Pierwszą ciążę donosiłaś więc czuję, że z tą też się uda:)

@manki3 u mnie talk samo, prasuje od święta:p Tylko to co naprawdę muszę:)

@leeleeth dużo sił i zdrowia dla taty!

Ja już posprzątałam dziś mam w domu wizytację wszystkich babć:) U Nelki w przedszkolu występy z okazji z dnia babci i dziadka, i coś czuję, że znowu się rozbęczę:p Kończy się tak, że moja 4 letnia córka do mnie przychodzi i mówi, żeby nie płakała bo ona mnie tak bardzo kocha, że sama się rozpłacze...

reklama
Generalnie wkurwil mnie przepraszam za to ale to prawda. Syna donisilam a już wtedy (idąc tokiem myślenia pana dr) miałam zespół Cushing'a! Teraz też kurde dam rade. Zadzwoniłam do mojego ginekologa i on mi powiedział ze damy rade a ja się mam nie przejmować i tego się trzymam. Głupie konwały!!!

Do góry