reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Hej, przywitałam się w innym wątku i spróbuję się do Was wbić :) Widzę, że na samym wstępie same smutne informacje... Jeszcze Was nie znam ale życzę zdrowia każdej z osobna i Waszym bliskim zwłaszcza tacie @leeleeth. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze :)
@nimitii nie musi być źle! Masz przecież jedno dziecko! Trzymam za Was kciuki :)

reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach

Leeleth dużo sił i zdrowia dla Taty

Nimiti nie sluchaj go idz do innego

Ala nie becz

Elianna witaj

Ja rozebralam z synem choinkę I tak myślę że za rok w ten magiczny czas będzie nas o jedno więcej

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny pracujące, kiedy i jak chcecie powiedzieć szefowi o ciąży?
ja w pierwsze dużo leżałam, więc od 5 t.c miałam już l4, a teraz cały czas pracuję, chcę jakoś powiedzieć szefowi, ale boję się reakcji ;)

dziewczyny pracujące, kiedy i jak chcecie powiedzieć szefowi o ciąży?
ja w pierwsze dużo leżałam, więc od 5 t.c miałam już l4, a teraz cały czas pracuję, chcę jakoś powiedzieć szefowi, ale boję się reakcji ;)
Ja juz na L4 od 5tc.. niestety miałam plamienia a potem krwawienie.
Liderka za fajnie nie zareagowała... ale powiedziała ze się cieszy ze w koncu się udało...

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nie czytaj i nie słuchaj żadnych strasznych opowieści:) Macierzystwo to fantastyczna przygoda nie zawsze usłana różami, ale naprawdę uwierz mi że za jakiś czas będziesz się cieszyć jak szalona:)

@wenus018 wow dobre mieliście przejścia z tymi wynajmującymi:O

@anik90 ja jestem zakupoholiczką ale póki jeszcze nic nie kupuje. Pewnie jak dowiem się kto siedzi pod serduchem to poszaleje:p

@NeSSi idź do lekarza z plamieniem nie ma żartów.

Ja uciekam na zebranie do straszaka. Szlak mnie trafia z tymi zmianami reformy:/ Dziś dowiem się czy moje dziecko zostanie w obecnej szkole czy może będzie jako pierwszoklasista w szkole z gimnazjalistami:(
Ja tez jak sie dowiem kto w brzuszku siedzi to zaczne zakupy..

Witajcie dziewczyny witalam się z Wami kilka dni temu strasznie ciężko jest was nadrobić takie macie tępo [emoji5][emoji173] w poniedziałek moja beta wynosiła 242,53 trochę mnie to martwilo OM 19 grudnia beta dziś 887,78 [emoji175]

Napisane na MediaPad T1 8.0 Pro w aplikacji Forum BabyBoom
To super:) ladnie rosnie:) zycze powodzenia:)

reklama
Ja juz na L4 od 5tc.. niestety miałam plamienia a potem krwawienie.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

no to ja tak miałam w pierwszej, bo od razu L4 poleciało, a tu pracuję cały czas, dodatkowo ciągle dostaję nowe obowiązki, nie mam jakiejś ciężkiej pracy- biurowa, dział eksportu + pisanie faktur, WZ, zamówień itp... ale muszę powiedzieć, bo przecież zaraz będzie już widać :/

Do góry