No to pięknie to ma rosnąć teraz jak szalona ! Chodzisz co ile na betę ?Mi mówił, że beta po 48h powinna minumum o min.50%skoczyć a u mnie skoczyła z 20,5 na 78,3. Pocieszam się faktem, że on powiedział że ważny jest przyrost. Poza tym mieszczę się w tych wytycznych na 3-4 tc. Więc martwić się teraz nie będę. Wizyta dopiero 31.01.
reklama
Bo zobaczysz na tysiąc procent [emoji1]Ale nas tu sporo Gwarno jak w ulu i jeszcze dojdą kolejne mamuśki ja mam wizytę w czwartek,to będzie mój 8tc idę,nie boję się WIEM ZE ZOBACZE SERDUSZKO [emoji7]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
nimitii no kurczę [emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Alcarin
Ale nas tu sporo Gwarno jak w ulu i jeszcze dojdą kolejne mamuśki ja mam wizytę w czwartek,to będzie mój 8tc idę,nie boję się WIEM ZE ZOBACZE SERDUSZKO [emoji7]
Dokładnie. W takim razie zarażam się od Ciebie takim pozytywnym nastawieniem
Byłam w zeszłym tygodniu 2 razy i pójdę w przyszłym też w odstępie 48h. Myślę, że starczy. Chociaż zastanawiam się czy w tym tygodniu też nie zrobić chociaż raz.No to pięknie to ma rosnąć teraz jak szalona ! Chodzisz co ile na betę ?
Ja musze robić co 4 dni takie zalecenie mojego ginekologa. Ehh powiem ci ze za każdym pobraniem mam stres czy dobrze rośnie. W przedniej ciąży właśnie miałam mały przyrost masakra ale u mnie naprawdę był ten przyrost fatalny.Dokładnie. W takim razie zarażam się od Ciebie takim pozytywnym nastawieniem
Byłam w zeszłym tygodniu 2 razy i pójdę w przyszłym też w odstępie 48h. Myślę, że starczy. Chociaż zastanawiam się czy w tym tygodniu też nie zrobić chociaż raz.
Damy rade zobaczysz i we wrześniu będziemy podziwiać te śliczne małe buźki [emoji4][emoji4][emoji4]
Alcarin
Trochę mnie przestraszyłaś teraz.. może faktycznie mam za niską tą betę....Ja musze robić co 4 dni takie zalecenie mojego ginekologa. Ehh powiem ci ze za każdym pobraniem mam stres czy dobrze rośnie. W przedniej ciąży właśnie miałam mały przyrost masakra ale u mnie naprawdę był ten przyrost fatalny.
Damy rade zobaczysz i we wrześniu będziemy podziwiać te śliczne małe buźki [emoji4][emoji4][emoji4]
DorciaMamaOlka
Dziewczyny to teraz wszystkie dostają zalecenie żeby zrobić prenatalne?
reklama
Wes mnie nie słuchaj serrio pieprze od rzeczy bo mam dzisiaj zły dzień jak twój ginekolog powiedział ze jest dobrze i ważne ze rośnie to jest dobrze i tak masz myśleć ! Stres tu nie jest potrzebny. A u ciebie jest przyrost podwójny czyli tak jak ma być nie martw się.Trochę mnie przestraszyłaś teraz.. może faktycznie mam za niską tą betę....