reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
H

Mnie w cp wgl nie bolał brzuch, zaczął mnie boleć tylko raz jak pękł mi jajowód... Także tak jak mówisz nie ma co się nakręcać bo ani ból ani jego brak nie może wykluczyć cp..
A mnie w cp troche jednak bolal brzuch. Nie jakos mocno, no i caly czas mialam poczucie ze cos jest nie tak. Tym razem cisza, dlatego az za spokojnie jest 🤣

A mnie w cp troche jednak bolal brzuch. Nie jakos mocno, no i caly czas mialam poczucie ze cos jest nie tak. Tym razem cisza, dlatego az za spokojnie jest 🤣
A ja kurde nic, wyobraź sobie, że wyszła mi blada kreska poszłam na betę wyszła nie chcę skłamać ale z 13 a dwa dni później 9, więc uznałam to jako biochem, w ten sam dzień nawet dostałam " miesiączkę" więc już wgl wyglądało mi na biochem.. trwała normalnie tyle ile zawsze, skończyła się i w sumie świetnie się czułam.. a w okolicy dni plodnych i owulacji zaczął boleć mnie jakby jajnik i stwierdziłam, że to to bo nie raz mnie bolał, dopiero jak z bólu zaczęłam się zwijać po paru h pojechałam na sor... I wyszło, że jajowód pękł i cp. Może gdybym nie miała wtedy 10 miesięcznego bobasa jakoś bardziej doszukała bym się jakiś dziwnych objawów, a tak to kompletnie nic. Z jednej strony strasznie byłam zła na siebie, że zakończyło się to aż tak poważnie, z drugiej zgubiło mnie to super samopoczucie spadająca beta, i też ta miesiączka 🙈🙈

Ja mam flo i preglife. Flo lubię bardziej, ostatnio wykupiłam pakiet premium na pół roku... ale czy ja wiem, czy się opłacało... hmm :/

reklama
Do góry