DorciaMamaOlka ja chodzę prywatnie i mi zrobi tak czy siak ale nie wiem jak to na nfz ale na to wygląda że lekarze dają. Nawet jestem zaskoczona jak ja byłam w ciąży koleżanki na nfz nie dostawały tak o tylko musiały mieć wskazanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się o to boję, a w zasadzie o to że odruchowo biorę ją na ręce i zapominam że powinnam się oszczędzać. Waży niecałe 10kg,niby się o tym nie myśli ale ciężar jest....Inis ja się boję ze dźwignię małej zaszkodzę dzidzi w brzuchu. A moja lili to taka przylega ze tylko na rękach stale. Jeszcze nie chodzi i trochę martwi mnie to. Dzidziusia którego stracilam, poronilam właśnie przez dzwiganie. Nie wiem jak to przeskoczyć. Ale cieszę się że dzieci będą miały fajny kontakt bo najstarsza córka na juz 10 lat i tutaj raczej kontaktu nie bedzie
Tak myślałam że kojarzę Cię z marcowek 2016Dziewczyny, ja tez mam 10 miesiecznego synka i tez ma dni, ze tylko na rece.. dodatkowo jeszcze praca, w ktorej tez dzwigam rozne rzeczy. Mam nadzieje, ze nie zaszkodzi to fasoli!
Tez Cie skojarzylam ale nie bylam pewnaTak myślałam że kojarzę Cię z marcowek 2016
Ale nas tu sporo Gwarno jak w ulu i jeszcze dojdą kolejne mamuśki ja mam wizytę w czwartek,to będzie mój 8tc idę,nie boję się WIEM ZE ZOBACZE SERDUSZKO [emoji7]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom