I która wg Ciebie najfajniejsza?Ja mam 3flo mi zostało jeszcze ze starań , oprócz tego zainstalowałam Ciąża+ i Preglife.
reklama
anyżowa
Fanka BB :)
I 1 i 2 fajna jak dla mnie, musisz sama obczaić. A do Flo przyznam, że prawie nie zaglądam.I która wg Ciebie najfajniejsza?
Cześć dziewczyny
Witam Was wszystkie i gratuluje
13.01 wyszedł mi pozytywny test, także kolejnego dnia zrobiłam betę
14.01 - 51.23
16.01 - 164,96
18.01 - 508,02
20.01 - 1574,20
W środę 15.01 byłam u ginekolog bo utrzymywało mi się plamienie (w dniu wizyty już nie miałam) zrobiłam przed wizytą badanie progesteronu, który wyniosł 17,7 dostałam duphaston 3x1
Czekam na wizytę którą mam w sobotę 25.01.
Zrobiłam jeszcze dziś betę przed sobotnią wizytą. Sprawdziłam na kalkulatorze i pokazuje przyrost o 93% także jest w normie, ale wcześniejsze zawsze miałam w granicy 210-220% i się tak zastaniam czy jest ok ?
20.01 - 1574,20
23.01 - 4232,99
Licząc tygodnie jest 5+3
Witam Was wszystkie i gratuluje

13.01 wyszedł mi pozytywny test, także kolejnego dnia zrobiłam betę
14.01 - 51.23
16.01 - 164,96
18.01 - 508,02
20.01 - 1574,20
W środę 15.01 byłam u ginekolog bo utrzymywało mi się plamienie (w dniu wizyty już nie miałam) zrobiłam przed wizytą badanie progesteronu, który wyniosł 17,7 dostałam duphaston 3x1
Czekam na wizytę którą mam w sobotę 25.01.

Zrobiłam jeszcze dziś betę przed sobotnią wizytą. Sprawdziłam na kalkulatorze i pokazuje przyrost o 93% także jest w normie, ale wcześniejsze zawsze miałam w granicy 210-220% i się tak zastaniam czy jest ok ?
20.01 - 1574,20
23.01 - 4232,99
Licząc tygodnie jest 5+3
Xxxladyhxxx
Dzięki Bogu w takiej ciąży nie byłam. Nie byłam w żadnej ciąży, bo staraliśmy się wiele lat. Może dlatego każdy sygnał swojego ciała interpretuje dwojako. Totalnie nie wiem, co jest w tym śmiesznego. Wiem za to, że stres i zamartwianie się w ciąży nie jest dobre. Dlatego nie należy zakładać od razu, że to cp. Ja w ciąży na ten moment prawidłowej również miewałam takie bóle brzucha. Tyle.Ale robiłaś to bo jesteś po cp czy robiłaś to bo lubisz sobie wkręcić?![]()
Fifiifabio
Aktywna w BB
Też mam ciąża + i PreglifeJa mam 3flo mi zostało jeszcze ze starań , oprócz tego zainstalowałam Ciąża+ i Preglife.
Jakbym tylko lubiła sobie wkręcać (a lubię dlatego dałamDzięki Bogu w takiej ciąży nie byłam. Nie byłam w żadnej ciąży, bo staraliśmy się wiele lat. Może dlatego każdy sygnał swojego ciała interpretuje dwojako. Totalnie nie wiem, co jest w tym śmiesznego. Wiem za to, że stres i zamartwianie się w ciąży nie jest dobre. Dlatego nie należy zakładać od razu, że to cp. Ja w ciąży na ten moment prawidłowej również miewałam takie bóle brzucha. Tyle.

GoudseKaas
Aktywna w BB
Mam premium, w sumie nie pamiętam jak standardowa wyglądała, bo ta mam już ponad rok... Nawet zapomniałam że płaciłam. Sporo się powtarza i bot jest wkurzający, ale jest dobry do śledzenia informacji, symptomów I ich analizy w dłuższym odstępie czasu.Wersja premium? Bo mam podstawową i nie wiem czy warto płacić![]()
anyżowa
Kiedy masz USG żeby sprawdzić czy jest pęcherzyk w macicy? Oby czas do wizyty szybko zleciał.Jakbym tylko lubiła sobie wkręcać (a lubię dlatego dałam) to spoko, ale po cp podobno zwiększa mi się szansa na kolejną, dlatego mam momenty, kiedy się obawiam, że będzie znów w jajowodzie i będę musiała przejść ten koszmar jeszcze raz.
Jutro, udało mi się wyrwać termin a że beta prawie 1000 była rano to uznałam że idęKiedy masz USG żeby sprawdzić czy jest pęcherzyk w macicy? Oby czas do wizyty szybko zleciał.

reklama
anyżowa
Uff no to szybki termin i jaka beta już wysoka. Prożek też ładny jak widziałam. Masz mojeJutro, udało mi się wyrwać termin a że beta prawie 1000 była rano to uznałam że idę![]()

Podziel się: