I która wg Ciebie najfajniejsza?Ja mam 3 flo mi zostało jeszcze ze starań , oprócz tego zainstalowałam Ciąża+ i Preglife.
reklama
anyżowa
Fanka BB :)
I 1 i 2 fajna jak dla mnie, musisz sama obczaić. A do Flo przyznam, że prawie nie zaglądam.I która wg Ciebie najfajniejsza?
Cześć dziewczyny
Witam Was wszystkie i gratuluje
13.01 wyszedł mi pozytywny test, także kolejnego dnia zrobiłam betę
14.01 - 51.23
16.01 - 164,96
18.01 - 508,02
20.01 - 1574,20
W środę 15.01 byłam u ginekolog bo utrzymywało mi się plamienie (w dniu wizyty już nie miałam) zrobiłam przed wizytą badanie progesteronu, który wyniosł 17,7 dostałam duphaston 3x1
Czekam na wizytę którą mam w sobotę 25.01.
Zrobiłam jeszcze dziś betę przed sobotnią wizytą. Sprawdziłam na kalkulatorze i pokazuje przyrost o 93% także jest w normie, ale wcześniejsze zawsze miałam w granicy 210-220% i się tak zastaniam czy jest ok ?
20.01 - 1574,20
23.01 - 4232,99
Licząc tygodnie jest 5+3
Witam Was wszystkie i gratuluje
13.01 wyszedł mi pozytywny test, także kolejnego dnia zrobiłam betę
14.01 - 51.23
16.01 - 164,96
18.01 - 508,02
20.01 - 1574,20
W środę 15.01 byłam u ginekolog bo utrzymywało mi się plamienie (w dniu wizyty już nie miałam) zrobiłam przed wizytą badanie progesteronu, który wyniosł 17,7 dostałam duphaston 3x1
Czekam na wizytę którą mam w sobotę 25.01.
Zrobiłam jeszcze dziś betę przed sobotnią wizytą. Sprawdziłam na kalkulatorze i pokazuje przyrost o 93% także jest w normie, ale wcześniejsze zawsze miałam w granicy 210-220% i się tak zastaniam czy jest ok ?
20.01 - 1574,20
23.01 - 4232,99
Licząc tygodnie jest 5+3
Xxxladyhxxx
Dzięki Bogu w takiej ciąży nie byłam. Nie byłam w żadnej ciąży, bo staraliśmy się wiele lat. Może dlatego każdy sygnał swojego ciała interpretuje dwojako. Totalnie nie wiem, co jest w tym śmiesznego. Wiem za to, że stres i zamartwianie się w ciąży nie jest dobre. Dlatego nie należy zakładać od razu, że to cp. Ja w ciąży na ten moment prawidłowej również miewałam takie bóle brzucha. Tyle.Ale robiłaś to bo jesteś po cp czy robiłaś to bo lubisz sobie wkręcić?
Fifiifabio
Zaciekawiona BB
Też mam ciąża + i PreglifeJa mam 3 flo mi zostało jeszcze ze starań , oprócz tego zainstalowałam Ciąża+ i Preglife.
Jakbym tylko lubiła sobie wkręcać (a lubię dlatego dałam ) to spoko, ale po cp podobno zwiększa mi się szansa na kolejną, dlatego mam momenty, kiedy się obawiam, że będzie znów w jajowodzie i będę musiała przejść ten koszmar jeszcze raz.Dzięki Bogu w takiej ciąży nie byłam. Nie byłam w żadnej ciąży, bo staraliśmy się wiele lat. Może dlatego każdy sygnał swojego ciała interpretuje dwojako. Totalnie nie wiem, co jest w tym śmiesznego. Wiem za to, że stres i zamartwianie się w ciąży nie jest dobre. Dlatego nie należy zakładać od razu, że to cp. Ja w ciąży na ten moment prawidłowej również miewałam takie bóle brzucha. Tyle.
Mam premium, w sumie nie pamiętam jak standardowa wyglądała, bo ta mam już ponad rok... Nawet zapomniałam że płaciłam. Sporo się powtarza i bot jest wkurzający, ale jest dobry do śledzenia informacji, symptomów I ich analizy w dłuższym odstępie czasu.Wersja premium? Bo mam podstawową i nie wiem czy warto płacić
anyżowa
Kiedy masz USG żeby sprawdzić czy jest pęcherzyk w macicy? Oby czas do wizyty szybko zleciał.Jakbym tylko lubiła sobie wkręcać (a lubię dlatego dałam ) to spoko, ale po cp podobno zwiększa mi się szansa na kolejną, dlatego mam momenty, kiedy się obawiam, że będzie znów w jajowodzie i będę musiała przejść ten koszmar jeszcze raz.
Jutro, udało mi się wyrwać termin a że beta prawie 1000 była rano to uznałam że idęKiedy masz USG żeby sprawdzić czy jest pęcherzyk w macicy? Oby czas do wizyty szybko zleciał.
reklama
anyżowa
Uff no to szybki termin i jaka beta już wysoka. Prożek też ładny jak widziałam. Masz moje️️ afirmuję, że jutrzejszy dzień Cię uspokoiJutro, udało mi się wyrwać termin a że beta prawie 1000 była rano to uznałam że idę