reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Mi mówił, że beta po 48h powinna minumum o min.50%skoczyć a u mnie skoczyła z 20,5 na 78,3. Pocieszam się faktem, że on powiedział że ważny jest przyrost. Poza tym mieszczę się w tych wytycznych na 3-4 tc. Więc martwić się teraz nie będę. Wizyta dopiero 31.01.
No to pięknie to ma rosnąć teraz jak szalona ! Chodzisz co ile na betę ?

reklama
Ale nas tu sporo :) Gwarno jak w ulu :D i jeszcze dojdą kolejne mamuśki :) ja mam wizytę w czwartek,to będzie mój 8tc :D idę,nie boję się WIEM ZE ZOBACZE SERDUSZKO [emoji7]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie. W takim razie zarażam się od Ciebie takim pozytywnym nastawieniem :)

No to pięknie to ma rosnąć teraz jak szalona ! Chodzisz co ile na betę ?
Byłam w zeszłym tygodniu 2 razy i pójdę w przyszłym też w odstępie 48h. Myślę, że starczy. Chociaż zastanawiam się czy w tym tygodniu też nie zrobić chociaż raz.

Dokładnie. W takim razie zarażam się od Ciebie takim pozytywnym nastawieniem :)

Byłam w zeszłym tygodniu 2 razy i pójdę w przyszłym też w odstępie 48h. Myślę, że starczy. Chociaż zastanawiam się czy w tym tygodniu też nie zrobić chociaż raz.
Ja musze robić co 4 dni takie zalecenie mojego ginekologa. Ehh powiem ci ze za każdym pobraniem mam stres czy dobrze rośnie. W przedniej ciąży właśnie miałam mały przyrost masakra ale u mnie naprawdę był ten przyrost fatalny.
Damy rade zobaczysz i we wrześniu będziemy podziwiać te śliczne małe buźki [emoji4][emoji4][emoji4]

Ja musze robić co 4 dni takie zalecenie mojego ginekologa. Ehh powiem ci ze za każdym pobraniem mam stres czy dobrze rośnie. W przedniej ciąży właśnie miałam mały przyrost masakra ale u mnie naprawdę był ten przyrost fatalny.
Damy rade zobaczysz i we wrześniu będziemy podziwiać te śliczne małe buźki [emoji4][emoji4][emoji4]
Trochę mnie przestraszyłaś teraz.. może faktycznie mam za niską tą betę....

reklama
Trochę mnie przestraszyłaś teraz.. może faktycznie mam za niską tą betę....
Wes mnie nie słuchaj serrio pieprze od rzeczy bo mam dzisiaj zły dzień jak twój ginekolog powiedział ze jest dobrze i ważne ze rośnie to jest dobrze i tak masz myśleć ! Stres tu nie jest potrzebny. A u ciebie jest przyrost podwójny czyli tak jak ma być nie martw się.

Do góry