reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Własne mieszkanie eh marzenie tyle lat na karku a maz nigdy nie mial umowy na czas nieokreślony, nikt nam też nic nie dal I nie da od lat wynajmujemy mieszkanie, moze za 3-5 lat uda się kupić mieszkanie ale na pewno nie nowe i na pewno nie duże

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Odzywam się :D
No ja jeszcze w szpitalu... jutro mam mieć zrobione USG. Trochę plamie jeszcze kolorem latte....

Dzisiaj się trochę zawiodłam na koleżankach... miały mnie odwiedzić w szpitalu.. to napisały ze ich nie będzie bo pojechały na nadgodziny do pracy.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

leeleeth ją przy kaszlu też miałam takie uczucie ból w podbrzuszu aż łezki polecialy ale było to jednorazowe , a co do objawów ja już nie mam praktycznie żadnych lekki ból piersi i okropna wrażliwośc na zapachy poza tym czuje się doskonale ale jestem dobrej myśli staram się nie martwić na zapas :*
Nimitii ja mam cały czas uczucie takiego ciągnięcia w podbrzuszu ale to chyba normalne bo macica się rozciąga , ale daj znać pozniej co Co twoja lekarka powiedziała
Naticzek też słyszałam dobre opinie o Palmersie I chyba w niego zainwestuje
Dorcia wielki podziw dla Twojej mamy

No kurczę w końcu się odezwalas :) czeka Cię dzień pełen wrażeń...ech a mój chłop wczoraj oznajmił mi,że się budujemy (mając już dom) zajebiscie !!! Powodzenia kochana :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
A co tam będzie budował?:D
Nie dziekuje :*
My dwa lata temu kupilismy w pięknym miejscu ziemię, w tym roku podciagamy wodociąg i linie napięcia. Za kilka lat pewnie się tam pobudujemy :)
Ziemia jest jakieś 15 -20 minut jazdy od mieszkania :)

co do domu, to nasz nowy stoi, ma stan surowy zamknięty i teraz chcę łatwić kredyt, żeby skończyć ten dom....

A co tam będzie budował?:D
Nie dziekuje :*
My dwa lata temu kupilismy w pięknym miejscu ziemię, w tym roku podciagamy wodociąg i linie napięcia. Za kilka lat pewnie się tam pobudujemy :)
Ziemia jest jakieś 15 -20 minut jazdy od mieszkania :)
No dom będzie budować...Bo musi być :) przecież mamy Ale to nie wybodowany przez niego...A ten co teraz mamy będzie przeznaczony na agroturystyke. Może pomysł dobry bo przecież Mazury Ale ile kasy to pochłonie :/ już sprzedaje hektary i stawia dom :) nie ogarniam tych jego wariacji

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Własne mieszkanie eh marzenie tyle lat na karku a maz nigdy nie mial umowy na czas nieokreślony, nikt nam też nic nie dal I nie da od lat wynajmujemy mieszkanie, moze za 3-5 lat uda się kupić mieszkanie ale na pewno nie nowe i na pewno nie duże

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Zooska przyjdzie czas i możliwość to i Wy mieszkanie kupicie :)
U nas jakieś 2 lata temu to tez nie było możliwe. Mieszkaliśmy w surowych warunkach. Nikomu nie życzę.
Odzywam się :D
No ja jeszcze w szpitalu... jutro mam mieć zrobione USG. Trochę plamie jeszcze kolorem latte....

Dzisiaj się trochę zawiodłam na koleżankach... miały mnie odwiedzić w szpitalu.. to napisały ze ich nie będzie bo pojechały na nadgodziny do pracy.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
A w dupie z koleżankami...
W ogóle się nimi nie przejmuj.
Ja juz się tak przejechalam na kolezankach, przyjaciółkach.. zwał jak zwał.
Teraz nie mam żadnej i jest mi z tym bardzo dobrze. Czasami sobie z kimś pogadam z nudów i tyle :)

reklama
Ja dzis wolne i pierwsza wizyte na angielski nfz zaliczylam. [emoji6] Za tydzien wizyta z Polska polozna, nie wiem czy juz skan czy tylko pogadanka. [emoji4]
Zaraz zabieram sie za nadrabianie. [emoji6]

A to moja Maja. [emoji4]
1485768133-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry