Teraz nie pracuje.dzieci mi sie tak rozchorowaly ze nie bylo sensu
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem.Bo nie znam.Jeśli dasz radę pracować to pomysł nad tym, jak ciąża bezproblemowa to czemu nie?
Pieniądze zawsze sie przydadzą a jak sie potencjalny pracodawca zapatruje na ciąże ?
Poki co bym noc nie powiedziala .to dopiero poczatek.objawow nie mam wiec wiec moglabym powiedziec ze nie wiedzialam.a pozniej bym sie martwila.zawsze czegos moglabym sie nauczyc .a tak siedze w domu.No ale jak nawet dostaniesz umowę to na czas określony, przedłużą Ci do porodu, jak nie pójdziesz szybko na L4 to może nie będą robić problemów
Hmmm ja bym zagrala w otwarte karty z tym pracodawca zawsze mozesz zaproponowac ze pozniej w domu mozesz pracowac. 4 godziny to fajnie. Jak bedziesz miec karte ciazy to juz sie nie wymigasz od niewiedzy o braku ciazyPoki co bym noc nie powiedziala .to dopiero poczatek.objawow nie mam wiec wiec moglabym powiedziec ze nie wiedzialam.a pozniej bym sie martwila.zawsze czegos moglabym sie nauczyc .a tak siedze w domu.
Praca na polbetatu.wiec spokojnie jakos te 4 h bym chyba wytrzymala.zawsze moge sie zwolnic
Dziewczyny masakra.Nie wiem co mam robic.
Wlasnie dostalam telefon ze potrzebuja kogos do dzialu kadr. Jestem w 6 tyg a kasa by sie przydala. Normalnie nie wiem co mam robic.