reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jeśli dasz radę pracować to pomysł nad tym, jak ciąża bezproblemowa to czemu nie?
Pieniądze zawsze sie przydadzą a jak sie potencjalny pracodawca zapatruje na ciąże ?

f2w3rjjgpsehityp.png
Nie wiem.Bo nie znam.
Poki co bezobjawowo.ale reki nie dam sobie uciac ze za miesiac nie bede miala jakis dolegliwosci

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

No ale jak nawet dostaniesz umowę to na czas określony, przedłużą Ci do porodu, jak nie pójdziesz szybko na L4 to może nie będą robić problemów
Poki co bym noc nie powiedziala .to dopiero poczatek.objawow nie mam wiec wiec moglabym powiedziec ze nie wiedzialam.a pozniej bym sie martwila.zawsze czegos moglabym sie nauczyc .a tak siedze w domu.
Praca na polbetatu.wiec spokojnie jakos te 4 h bym chyba wytrzymala.zawsze moge sie zwolnic

Ja mialam przyjaciolke i to taka od serca. Ale jak zaszlam w pierwsza ciaze, to mi podziekowala przyjazni. Wiec juz predko nikomu nie zaufam. Mam tylko kolezanki, ale tylko raz na jakis czas.

f2w3yx8d8eesu797.png

Poki co bym noc nie powiedziala .to dopiero poczatek.objawow nie mam wiec wiec moglabym powiedziec ze nie wiedzialam.a pozniej bym sie martwila.zawsze czegos moglabym sie nauczyc .a tak siedze w domu.
Praca na polbetatu.wiec spokojnie jakos te 4 h bym chyba wytrzymala.zawsze moge sie zwolnic

Hmmm ja bym zagrala w otwarte karty z tym pracodawca zawsze mozesz zaproponowac ze pozniej w domu mozesz pracowac. 4 godziny to fajnie. Jak bedziesz miec karte ciazy to juz sie nie wymigasz od niewiedzy o braku ciazy

Karte ciazy zakladam 8.2 :) Sama noe wiem co robic.glupio tak w domu siedziec jak dzieci nie ma.nie mowilam nic rodzinie jeszcze ..a to po znajomosci zalatwiane.poki nie mialam usg to nie chce jeszcze nikomu mowic.bo w 100 procentach nie jestem pewna ze ciaza dobrze sie rozwija.teraz jade na bete.zobacze czy ladnie urosla

Dziewczyny masakra.Nie wiem co mam robic.
Wlasnie dostalam telefon ze potrzebuja kogos do dzialu kadr. Jestem w 6 tyg a kasa by sie przydala. Normalnie nie wiem co mam robic.

Ja właśnie dostałam propozycję kilka dni temu, ale podziękowałam. Nie chcę iśc do pracy, żeby po 3 miesiącach okazało się, że odchodzę. Póki co pracuję z domu i chodź z kasą nie zawsze jest świet nie to dzięki temu spokojnie ogarniam naszą familię:)

Ja mam dwie przyjaciółki, takie jeszcze od czasów szkoły podstawowej. Kilka bardzo dobrych koleżanek, mąż ma też dwóch przyjsciół od kilku dobrych lat więc chyba mamy szczęście patrząc na Wasze przejścia.

reklama
Najlatwiej by bylo jakby mi odmowili przez brak doswiadczenia. Zreszta moje dzieci tak czesto choruja ze ja na dzien dzisiejszy nie jestem w stanie pracowac.tydzien w zlobku,3 tyg w domu i tak w kolko

Do góry