reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Gie er trafiłaś w 100%! Od wczoraj nie wiem jak się nazywam a jeszcze czekają mnie 2 ciężkie dni... dzisiaj jedziemy do banku po promese, do spółdzielni po papier ze nie zalegamy z oplatami a na sam koniec do notariusza bo dziś podpisujemy akt notarialny, własności naszego nowego mieszkania :) W końcu! Teraz tylko księgę założyć i rata do 500 zł spadnie...
A jutro znowu do notariusza sprzedać w końcu kawalerkę i spłacić pierwszy kredyt.
W końcu się go pozbędziemy....
Takie z nas biznesmeny :p

Nimiiti mnie też brzuch ciągnie z prawej strony, szczególnie pod wieczór....
Budzę się z malutkim brzuszkiem a pod wieczór jest juz wielki i okrąglutli :D
Nie martw się to zupełnie normalny objaw.

Leeleeth - ja też prawie nie mam objawów. Cycki są tylko trochę powiększone.
Dobrze z ciaza sie z nami łagodnie obchodzi :)
Zdrówka dla Twojego taty!
Jak tam mąż?

Dorcia Twoja mama jest niesamowita!
Prawdziwa z niej SuperWomen ;)

Ktoś mówił o wstrętnym imieniu Magdalena :D
No aż ciężko się z tym niezgodzic, ja to mam czasami taki parszywy charakter...
A tak na serio, to ludzie którzy uzależniają swoje postrzeganie drugiej osoby przez pryzmat imienia są strasznie ograniczeni.... aż mi ich szkoda :(
Ja nie lubię tylko Karoliny... i to jednej... bylej narzeczonej T. :D Jakby nazywala się Marta tez bym jej nie lubiła :p

reklama
Dorcia Twoja mama to wspaniała kobieta, brak mi słów by określić jak ogromny ciężar spoczywał na niej za całą waszą rodzinę. I pomimo trudu dokonała czegoś tak wspaniałego. Mam nadzieję, że zawsze o niej pamiętacie :) Ona jest prawdziwym Herkulesem!
Nie ma weekendu żebym nie wpadła do niej chociaż na kawę :) Mama moja to cudowna kobieta :) za rok idzie na upragnioną emeryturę mając 45 lat pracy...i zabieram ja do siebie :) Nigdy nie związała się z innym mężczyzną bo jak to mówi "Wy daliście mi wszystko" było skromnie,nie zawsze mieliśmy wszystko Ale jej miłość,poświęcenie to właśnie było to czego mogła Nam dac najwięcej :) Ech dużo można by napisać...moja mama to moja duma,kobieta o złotym sercu [emoji307]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Elianna sorki ale sobie nie wyobrażam żeby mi maz teraz gadal ze nie mam kupic dostawki to ja jestem z dziećmi I to ja decyduje o tym co mi potrzebne, nie wychodzić sama z domu [emoji33] no litosci zwariowalabym
W sumie to z dwójką sama też bym miała problem bo mieszkam na 4 piętrze, nie mamy wózkowni, wiec obecnie wòzek jest w garażu.... Jedno dziecko zniosę, a drugie? Dwojki na raz raczej nie dam rady, a przynajmniej sobie tego nie wyobrażam także nie będę upierała się przy swoim bo sama nie jestem do końca przekonana...

Hej dziewczynki[emoji5]
Ja sie wczoraj wogole nie udzielam, bo caly dzien bylam niania moim bratanic. Od rana do godziny 20. Wiec mialam ciezki dzien. Dzis was troche nadrobilam, choc bylo ciezko....
U mnie plamien juz nie ma. Widocznie to przez jakis stan zapalny bylo. Biore sie za sprzatanie. Witam nowa mamusie. Zycze wam dzisiaj udanych wizyt[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

Gie er trafiłaś w 100%! Od wczoraj nie wiem jak się nazywam a jeszcze czekają mnie 2 ciężkie dni... dzisiaj jedziemy do banku po promese, do spółdzielni po papier ze nie zalegamy z oplatami a na sam koniec do notariusza bo dziś podpisujemy akt notarialny, własności naszego nowego mieszkania :) W końcu! Teraz tylko księgę założyć i rata do 500 zł spadnie...
A jutro znowu do notariusza sprzedać w końcu kawalerkę i spłacić pierwszy kredyt.
W końcu się go pozbędziemy....
Takie z nas biznesmeny [emoji14]

Nimiiti mnie też brzuch ciągnie z prawej strony, szczególnie pod wieczór....
Budzę się z malutkim brzuszkiem a pod wieczór jest juz wielki i okrąglutli :D
Nie martw się to zupełnie normalny objaw.

Leeleeth - ja też prawie nie mam objawów. Cycki są tylko trochę powiększone.
Dobrze z ciaza sie z nami łagodnie obchodzi :)
Zdrówka dla Twojego taty!
Jak tam mąż?

Dorcia Twoja mama jest niesamowita!
Prawdziwa z niej SuperWomen ;)

Ktoś mówił o wstrętnym imieniu Magdalena :D
No aż ciężko się z tym niezgodzic, ja to mam czasami taki parszywy charakter...
A tak na serio, to ludzie którzy uzależniają swoje postrzeganie drugiej osoby przez pryzmat imienia są strasznie ograniczeni.... aż mi ich szkoda :(
Ja nie lubię tylko Karoliny... i to jednej... bylej narzeczonej T. :D Jakby nazywala się Marta tez bym jej nie lubiła :p
No kurczę w końcu się odezwalas :) czeka Cię dzień pełen wrażeń...ech a mój chłop wczoraj oznajmił mi,że się budujemy (mając już dom) zajebiscie !!! Powodzenia kochana :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ala a będziesz mieć trzecie? U mnie w rodzinie prawie wszyscy kończą na dwójce, my sobie tak ostatnio z mężem gadaliśmy że jak się kiedyś trzecie trafi to też będzie super:) A w pracy na 70 bab tylko dwie kojarzę co mają trójeczkę, w tym jedna bliźniaki;)

Powodzenia dziś, ale Wam fajnie że podejrzycie dzidziole:) Ja czekam do jutra, a potem powiemy rodzince i w pracy:)

Jaguś teraz jestem w trzeciej ciąży więc jak wszystko pójdzie z planem to tak:D

Zosia i bardzo fajnie, ile razy potem słyszę że teraz po latach żałują że nie mają trzeciego ale za dużo czasu minęło by się znowu w pieluchy pakować.

Dorcia ale fajnie się czyta co piszesz o sobie i bracie jako o bliźniakach, to prawdziwy cud:)

Naticzek wchodzisz 5 minut przede mną;)
Ja się nie smaruję bo nie lubię i mam to szczęście że rozstępy raczej mi nie grożą, z córką tylko na cycuchach trochę było widać:)

Nessi wynagrodzą Ci psoty braciszka;)

Lelleth trzymam kciuki za tatę!

Madzia gratulacje mieszkanka:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry