Ja tak mam, raz na własne życzenie bo za szybko sobie usiadłam na niskie łóżko, wczoraj kilka razy jak stałam w kuchni - za każdym razem po lewej stronie, chociaż owu była z prawej - z córką też tak miałam, ale przy niej owu była z lewej i sobie tłumaczyłam że to dlatego Ogólnie nie martwię się tym, uważam że macica się rozciąga. Jutro wizyta u gina i czekam na same dobre wiadomości
reklama
Uspokoiłaś mnie. Bo trochę mnie to martwi a dzisiaj gdybym chciała to nie mogę iść na izbę przyjęć bo szefowa ma wolne a ja muszę ją zastąpić bo jest nas tylko dwie w firmie.Ja tak mam, raz na własne życzenie bo za szybko sobie usiadłam na niskie łóżko, wczoraj kilka razy jak stałam w kuchni - za każdym razem po lewej stronie, chociaż owu była z prawej - z córką też tak miałam, ale przy niej owu była z lewej i sobie tłumaczyłam że to dlatego Ogólnie nie martwię się tym, uważam że macica się rozciąga. Jutro wizyta u gina i czekam na same dobre wiadomości
ZOOska
Fanka BB :)
To nie jestem sama z tymi piersiami ciekawe kiedy będą mniej bolec chociaż dziś W nocy było odrobine lepiej tak sobie myślę czy nie bola mnie mocniej przez luteine hm
Co do kłucia to tak jak siedzę długo I zbyt gwałtownie wstane to mnie kłuje
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do kłucia to tak jak siedzę długo I zbyt gwałtownie wstane to mnie kłuje
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Witam się z rana NeSSi dziś wizytuje? Która jeszcze?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
JaWitam się z rana NeSSi dziś wizytuje? Która jeszcze?
Czy was też czasem kłuje na dole ? Mnie po lewej stronie kłuje teraz i się trochę boje bo takie kłucia to z mojego doświadczenia nic dobrego ale nie mam pewności.
Macie tez tak czy to może zły objaw ?
Nimitii ja ostatnio kichnęłam, to myślałam, że mi wszystko dołem wypadnie. Ból taki, że łzy ciurkiem pociekły. Rano zadzwoniłam do lekarza, a on na to, że takie bóle mogą byc przez zrosty, że może pojawiać sie kłucie i ciągniecie ale jeśli nie trwają zbyt długo to w porządku, mam panikować jeśli ból nie przechodzi i jest niego wytrzymania. Także pewnie domku sie rozciągają :-)
Oby bo mnie cały czas kłuje :/ mam dzisiaj wizytę to powiem tej kobiecie o tym ale jak będzie tak bolało dalej idę na izbę trudno wale prace juz raz przez nią straciłam ciążęNimitii ja ostatnio kichnęłam, to myślałam, że mi wszystko dołem wypadnie. Ból taki, że łzy ciurkiem pociekły. Rano zadzwoniłam do lekarza, a on na to, że takie bóle mogą byc przez zrosty, że może pojawiać sie kłucie i ciągniecie ale jeśli nie trwają zbyt długo to w porządku, mam panikować jeśli ból nie przechodzi i jest niego wytrzymania. Także pewnie domku sie rozciągają :-)
reklama