reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej dziewczyny u mnie weekend intensywnie remontowy i w pracy dlatego milczalam .
Co do imion dziewczyna będzie Ada , a dla chłopca w sumie nic nie mamy bo ja jestem pewna że będzie dziewczynka [emoji14]
Eni ja narazie smaruje się oliwkami nawilżającymi , później zaopatrze się w coś specjalnego na rozstępy ale jeszcze ie wiem co konkretnie
Anna2101 witaj
Zooska mnie bolą ale nie aż tak

Zosia, mnie Tak wlasnie caly czas bola, koszmar[emoji849] I Tak Jak nie znosze stanikow Tak nawet w nich śpię, bo nie da sie z boku na bok przewrócić, albo jak mnie na powitanie ktoś "zdrowo" przytuli to aż mam łzy w oczach.
Ale powiem ci ze jak sie cofam wstecz do czasu kiedy juz bylam w ciazy, a jeszcze nie mialam testowego potwierdzenia, to był tak naprawdę pierwszy dający do myślenia objaw bo mnie cycki nie bolały jak na @ tylko tak jakby ciągnęły spod pach, a z każdym dniem to uczucie sie nasilało, naprawdę jakby ktoś miał mi je wyrwac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zosia mnie bolą, muszę cały czas męża upominać jak się do mnie zbliża ale takiego bólu jaki opisujesz nie odczuwam;) Dziś mam zamiar się zaopatrzyć w jakieś staniki, bo mają wyprzedaż w esotiqu:)

Anna2101 kojarzę Cię ze styczniówek:)

Elianna może trafisz na dobrego doradcę laktacyjnego i Ci pomoże:) U mnie pierwszy miesiąc to był koszmar, ale uparłam się i tak cycowaliśmy 2 lata:)

Dla córeczki od początku mieliśmy pomysł na imię i mamy Julcię, a teraz pomysłów brak - za to dla chłopca mąż zaproponował Tymka i nawet mi się podoba, więc może będzie braciszek;)

Dorcia nie poznałam Cię po profilowym:)

A ja mam dziś urlop bo idę do dermatologa i obudziłam się wcześniej niż do pracy wstaję, super. Swoją drogą jestem umówiona na drugą część wymrażania sporego pieprzyka, ciekawe czy nie powie że jednak nie można...

reklama
Czy was też czasem kłuje na dole ? Mnie po lewej stronie kłuje teraz i się trochę boje bo takie kłucia to z mojego doświadczenia nic dobrego ale nie mam pewności.
Macie tez tak czy to może zły objaw ?

Do góry