ZOOska
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bolą mnie nad ranem ...w nocy nie...Mam pyt czy kogoś W nocy też bola az tak piersi normalnie ich bol spokojnie moge porownac do bolu rany po operacji bez znieczulenia
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sprobowalam, raz i mi nie odpowiada choc z poczatku wydawalo sie ze bedzie ok.. Pozniej zaczelo bolec i koniecHaha rozumiem Twoje obawy bo sama tak zaczynałam
Po pierwsze musi to kobietę podniecać!
Jedne będą się wkurzaly kiedy facet będzie je dotykał tym miejscu inne będą czuły ekscytacje
Co do bólu... jak ktoś lubi małe natężenie bólu i to akceptuje bądź go to podnieca to tez jest na plus. Osoby które maja bardzo wysoki próg bólu pewnie od początku odrzuca ta formę seksu.
Co do czystości... to bardzo czysty rodzaj seksu Tylko trzeba się do niego wcześniej przygotować (mogę dać instrukcje na priv jął ktoś chce )
W każdym razie anal nie jest dla kazdego ale każdy może spróbować i zobaczyć czy mu to pasuje
Nie ma co się bać, zwieracza sobie w ten sposób na pewno nie uszkodzicie, to mit, wręcz będzie bardziej elastyczny
Ja jechalam na wakacje 600km nad morze na drugi dzien jak dowiedzialam sie o ciazy.. Jechalam w 5 tyg, wracalam w 7tyg.. Nic sie nie dzialo poza choroba lokomocyjnaLola87 ale mi smaka na cukinie zrobilas. U mnie ogórkowa.
Nevka całe szczęście ze jesteś pod opieka.
ZOOska hormony buzują. Zjedz sobie czekoladkę albo coś innego dobego[emoji5] Ja tez jestem sama z córka i dołki sie zdążają... Mąż przyjeżdża średnio co miesiąc...
Dziewczyny co myślicie o podróżach w I trymestrze? Byc może czeka mnie wycieczka 400 km i spowrotem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Az tak zle?? Wiesz to 1 trymestr.. Pewnie po 12 tyg sie uspokoi.. To juz niedlugo:*Natuszka - gratulacje !
U mnie plamienia ustały za to mdłości i wymioty się pojawiły ...siedzę i płaczę .. Nic nie pomaga ...
Ja się wykończę ...
W życiu nie myślałam, że tak źle będę tą ciążę przechodzić ...
Ze jestes w 9 tygodniuNo właśnie powiedzcie jak to jest jak mam np. Jutro 8+1 to mówię że mam 8 czy 9 tydzień?