reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ty sie nie smiej.ja mam jakis zryty beret jak to moj maz sie smieje.non stop o czyms zapominam.zapmnialam hasla do maila,pinu do karty i za chiny nie moge sobie przypomniec.do tego snia mi sie jacys obcy mezczyzli ze mnie caluja :) haha az wstyd sie przyznac
hahah, w poprzedniej ciąży podeszłam z mężem do kasy i dwa razy błędnie wprowadziłam pin, patrze na niego i z taką paniką: zapomniałam pin!!!! serio, nie pamiętam, musisz za to zapłacić!
Uroki ciąży :D

Ty sie nie smiej.ja mam jakis zryty beret jak to moj maz sie smieje.non stop o czyms zapominam.zapmnialam hasla do maila,pinu do karty i za chiny nie moge sobie przypomniec.do tego snia mi sie jacys obcy mezczyzli ze mnie caluja :) haha az wstyd sie przyznac

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Takie głupoty też mnie się śniły -nawet i po dwóch nagich na raz [emoji2] i wtedy stwierdziłam, że koniec z celibatem [emoji2] tym bardziej, że mój T. też przyznał się, że ma już głupie sny [emoji1]

f2w3rjjgyxbhua3h.png

Mam pyt czy kogoś W nocy też bola az tak piersi normalnie ich bol spokojnie moge porownac do bolu rany po operacji bez znieczulenia

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie czasem tylko zakłują sutki, a tak oprócz wielkiego apetytu i brzucha to nic mi nie dolega... Sporadycznie zamuli i może zakręci się w głowie jak szybko się położę...

f2w3rjjgyxbhua3h.png

Hehe, no Madzia się nie odzywa dzisiaj, ale pewnie zajęta rodziną [emoji4] Nessi już pewnie śpi, a u Nevki na 100% będzie dobrze, bo wyjścia nie ma [emoji8]

Ja zrobiłam sobie drzemkę popołudniu i śniło mi się, że ktoś chciał mnie zabić, więc uciekałam z moją koleżanką z lat szkolnych, autem z jakiś murków skakałam (ja nie mam prawa jazdy), a na koniec poszłyśmy do sklepu, gdzie były same pączki- różne, różniaste [emoji2] ja nie wiem, co jest teraz z moją głową [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

f2w3rjjgyxbhua3h.png
Nie bój nic :) ja też mam chore sny [emoji14]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie luzik :) już nie wiem co mam żreć...pączka zagryzam śledziem :D poza tym czuję się bardzo dobrze ...oby tak dalej :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz ... u Ciebie kulinarne wodze fantazji poruszane. A ja mizerny chlebek z serkiem żółtym próbuję wcisnąć z modlitwą by nie wróciło :D

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Udowodniono, że w ciąży zmienia się mózg kobiety ...np. na 2 lata kurczy się istota szara :p
Zapominanie jest jej efektem :p

Do góry