reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Dziewczyny jak długo sprawdzałyście betę?
2 razy żeby sprawdzić przyrost. Chociaż miałam nie robić w ogóle bo w październiku beta ładnie rosła i skończyło się poronieniem. Z kolei w ciąży z córką beta później przyrosła słabo a ciąża zakończona szczęśliwie

reklama
A czy któraś z Was jest na luteinie dopochwowo? Bo mnie od luteiny zalewa a śluz raz biały, raz kremowy i się denerwuje a lekarz dopiero w czwartek 🙈

Hej dziewczyny właśnie siedzę w klinice pod kroplówką dziś w nocy przeżyłam horror obudziłam się do toalety i zauważyłam sporo krwi wraz ze skrzepami 😭 pomyślałam koniec druga ciąża skończona,do rana już nie spałam przyjechałam do kliniki Pani dr mnie zbadała i powiedziała że z ciążą Ok nawet udało się zobaczyć serduszko,a strachu napędził krwiak który się oczyścił dalej boję się co będzie ale mam nadzieję że będzie dobrze 🙂

Hej dziewczyny właśnie siedzę w klinice pod kroplówką dziś w nocy przeżyłam horror obudziłam się do toalety i zauważyłam sporo krwi wraz ze skrzepami 😭 pomyślałam koniec druga ciąża skończona,do rana już nie spałam przyjechałam do kliniki Pani dr mnie zbadała i powiedziała że z ciążą Ok nawet udało się zobaczyć serduszko,a strachu napędził krwiak który się oczyścił dalej boję się co będzie ale mam nadzieję że będzie dobrze 🙂
Będzie dobrze! Trzymam kciuki 🥰

2 razy żeby sprawdzić przyrost. Chociaż miałam nie robić w ogóle bo w październiku beta ładnie rosła i skończyło się poronieniem. Z kolei w ciąży z córką beta później przyrosła słabo a ciąża zakończona szczęśliwie
Dlatego ja nie sprawdzam wcale. Zrobiłam raz przed ostatnią wizytą u ginekolożki. Kolejną mam za tydzień ale nie kazała mi robić bety. Nie chcę się stresować czy i jak rośnie :)
Trzymam kciuki! Będzie dobrze!

Ostatnia edycja:
Dlatego ja nie sprawdzam wcale. Zrobiłam raz przed ostatnią wizytą u ginekolożki. Kolejną mam za tydzień ale nie kazała mi robić bety. Nie chcę się stresować czy i jak rośnie :)

Trzymam kciuki! Będzie dobrze!
Jak nie masz wskazań to nie musisz robić, ja bym też nie robiła gdyby nie moja historia :)

reklama
Do góry