reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Haha jaki sen! :D
I co Ty biedaku z tego miesa w koncu zrobiłaś?:p
Dla mnie sen o mielonym byłby koszmarem:p
Mój gil mnie wczoraj rozłożył na łopatki.... leciało mi z nosa, leciało mi z oczu, dzięki Bogu nic z kuciapy mi nie leciało wiec jest git :D Oby plamienia poszły precz!
Cała twarzoczaszka mnie boli, jestem tak nauchnieta jak alkoholik po 2 tygodniach libacji :p
Musiałam spać przy otwartym oknie żeby w ogóle zasnąć, taki katar miałam.
A synek tez dostał w nocy kataru wiec sobie pospalam w siur....
No właśnie obudziłam sie nim coś z niego zrobiłam, ale dzisiaj będzie mielone z kaszą jaglaną ;-) biedaku Ty, jak jeszcze mały katar ma to dopiero po dupie dostaniesz :-(

reklama
Cześć nowinko!

U mnie znowu beżowe brudzenie ...nie wiem czemu ale mam wrażenie, że mam krwiaka którego lekarze nie widzą wrrr....wróciłam do brania dupka i zobaczymy. Jeszcze muszę iść kawałek z buta syna odebrać ze szkoły o 10:30 bo nie mają jednej lekcji ...będzie ciekawie ...

Kto tam dzisiaj wizytuje ?
Tak może być... albo miałaś i cały czas się oproznia. Kiedy masz wizytę Niunia?
No właśnie obudziłam sie nim coś z niego zrobiłam, ale dzisiaj będzie mielone z kaszą jaglaną ;-) biedaku Ty, jak jeszcze mały katar ma to dopiero po dupie dostaniesz :-(
Modle się żeby glutek nie chorował :/
Sama jeszcze domu siedzę...
Na szczęście mój mąż jutro wraca :)

Codziennie rano na czczo mierze poziom glukozy ...tesciu ma cukrzycę więc mogę to zrobić na miejscu i wychodzi mi 92,93 więc chyba nie ma co siać paniki i zrezygnuje na tą chwilę z krzywej

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie nie wiem skąd te krwawienia ... to już nie tylko plamienia, wczoraj miałam normalnie jasnoróżowe krwawienie ...szybko przeszło i teraz znowu cisza i brudzenie. No mówię Wam ja ocipieje ...
Byłam przecież u 2 lekarzy i w tym wariatkowym szpitalu i nic nie znaleźli ...
Po wczorajszym incydencie wróciły silne mdłości w nocy, niewiele spałam ... nie wiem co za czort.
A znaleźć jakiegoś porządnego lekarza w tym wygwizdowie graniczy z cudem.
Każdy mówi tylko''leżeć i się oszczędzać''.

Dziewczyny co na zawroty glowy? Bo z lozka nie moge wstac.

f2w3yx8d8eesu797.png

gie_er widzę ze masz takie barwne syn jak ja ostatnio siłami ze doję krowę bo było to moje marzenie ;)

pyzunia86 trzymaj się kochana !

Nessi a kiedy wizyta ?

Posmiejecie się trochę, mnie hormony dają popalić popłakałam się na ulicy słuchając piosenkę Beyonce Run The World. ...

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,

Ostatnio mało mnie tu, nie nadążam za Wami, a to dlatego ze córcia w domu, M na wyjeździe a ja się czuje tragicznie. Najpierw zatoki, potem mi zlazło na krtań. Cały czas mnie mdli. Wczoraj na obiad upiekłam kurczaka, ziemniaczki, kalafior i zjadłam tylko ziemniaki z kalafiorem. Kurczak nie wchodził. Co zaczynam jeść to mnie mdli. Jak tak dalej pójdzie to zniknę.

Dzisiaj wizytuje i jedziemy razem z córcia. Mam nadzieje ze będzie wszystko w porządku.

Młoda od poniedziałku do przedszkola - obiecuje poprawę i postaram się z Wami więcej być. Przepraszam....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale szybko piszecie, nam nie robili usg teraz, żeby się chyba nie stresować. Kolejna wizyta dopiero w lutym, ale też mam zawroty głowy i to były moje pierwsze objawy nawet, mdłości tylko na wieczór łapią i wtedy też samopoczucie spada. Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty, miłego dnia dziewczyny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry