reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
CzarnaMadzia w sumie ciężko powiedzieć... Zaczęliśmy się jakby mijać,ja już miałam dość i odpuściłam no i wtedy mojemu otworzyly się oczy . Miotalam się w tym wszystkim z jednej strony chciałam do niego wrócić z drugiej nie byłam pewna no u okazało się że jestem w ciąży. Mój chłopak bardzo się zmienił,mam nadzieję że będzie dobrze ale z tył głowy gdzieś mam taką opcję że jest to dla nas wielka próba i albo ja przejdziemy albo jednak wszystko się rozpadnie ... W tym momencie jestem szczęśliwa i mam nadzieję że tak zostanie
Justys ja chcę Znać płeć :)
Wenus gratulacje :*
Pikolo ja biorę tylko luteine i folik żadnych witamin nie kazał mi brać ginekolog

reklama
Cześć dziewczyny. Witalam się już z Wami w innym wątku z racji tego iż obecnie przebywam na zwolnieniu lekarskim mam troszeczkę więcej czasu na forum na jego śledzenie jak również na bezpośredni udział w rozmowie.
Chciałabym się dowiedzieć czy znacie kogoś osobiście albo czy jest tutaj utworzony wątek (nie mogłam znalesc) poświęcony problemowi że stawami biodrowymi/kolanowymi? Jestem po dwóch operacjach stawów biodrowych to moja druga ciąża 7tyg + 2 dni. Zaczęłam odczuwac lekki dyskomfort w operowanym stawie i troszkę przeraza mnie fakt że jest to tak początkowe stadium a bol już jest obecny.Pozdrawiam ;)

Zooska sprawdzilam wątek "Poznajmy sie" i tam wcale nie ma bałaganu. Jest tylko 2, 3 posty z wynikami bety.
Mogę to usunąć ale czy jest sens?
Ktoś to napisał bo sie bardzo ucieszyl, reszta "polajkowala".

@CzarnaMadzia jak Twój aseksualny gil? ;-) ale mi się nie chce wstawać a tu trzeba młodą do przedszkola zaprowadzić. Przed chwilą mi się nawet śniło że poszłam do przedszkola w koszuli nocnej i jeszcze od dyrektorki mięso mielone kupowałam :p w domu zaczęłam się wkurzać bo okazało się, że jest wymieszane z cyckami z kurczaka haha. Nie jadłam wczoraj makowca, żeby się tak naćpać. :D

@CzarnaMadzia jak Twój aseksualny gil? ;-) ale mi się nie chce wstawać a tu trzeba młodą do przedszkola zaprowadzić. Przed chwilą mi się nawet śniło że poszłam do przedszkola w koszuli nocnej i jeszcze od dyrektorki mięso mielone kupowałam :p w domu zaczęłam się wkurzać bo okazało się, że jest wymieszane z cyckami z kurczaka haha. Nie jadłam wczoraj makowca, żeby się tak naćpać. :D
Haha jaki sen! :D
I co Ty biedaku z tego miesa w koncu zrobiłaś?:p
Dla mnie sen o mielonym byłby koszmarem:p
Mój gil mnie wczoraj rozłożył na łopatki.... leciało mi z nosa, leciało mi z oczu, dzięki Bogu nic z kuciapy mi nie leciało wiec jest git :D Oby plamienia poszły precz!
Cała twarzoczaszka mnie boli, jestem tak nauchnieta jak alkoholik po 2 tygodniach libacji :p
Musiałam spać przy otwartym oknie żeby w ogóle zasnąć, taki katar miałam.
A synek tez dostał w nocy kataru wiec sobie pospalam w siur....

Witam Was moje drogie.
Trzymam kciuki za kolejne wizyty.
Ja od 4 sie mecze zeby na nowo zasnac poddalam sie i wstalam wkoncu. Dzisiejsza noc byla okropna bo znow ten okropny bol w pachwinie mnie chwycil.

reklama
Hej wszystkim, tak czytam wasz wątek od początku, że postanowiłam się zarejestrować i też coś skrobnąć. Mam 30 lat i pierwsza ciąża, staram się podchodzić na luzie póki co, u nas koniec 6tyg.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć nowinko!

U mnie znowu beżowe brudzenie ...nie wiem czemu ale mam wrażenie, że mam krwiaka którego lekarze nie widzą wrrr....wróciłam do brania dupka i zobaczymy. Jeszcze muszę iść kawałek z buta syna odebrać ze szkoły o 10:30 bo nie mają jednej lekcji ...będzie ciekawie ...

Kto tam dzisiaj wizytuje ?

Do góry