reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Gieer wlasnie sie tego obawiam dużo osób mi mówi że będę mieć no i mam w rodzinie blizniaki no i ten moj wielki brzuch [emoji33]

Beacia współczuję bezsennej nocy

Pyzunia bylam u jednego prywatnie Teraz idę do drugiego prywatnie potem do tego pierwszego prywatnie A do tego drugiego na NFZ do tego drugiego chodzę dodatkowo bo jest ordynatorem a ten pierwszy zna mnie od 8 lat prowadził Moje wszystkie ciążę no i zna Moje choroby itp

Nimiti oby ci zrobili to usg

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zosia autem na szczescie. Ale ze meza nie ma musze sama to ogarniac.
No to &&&&& za wszystkie wizyty dzisiaj. Ja pewnie odezwe sie wieczorem jak wroce do domu. Mam pare spraw do zaltwienia i zanim ogarne to i 18 bedzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ZOOska zobaczymy ale jestem pozytywnie nastawiona że będzie dobrze :) a jak nie zrobią też ok to tylko niech dadzą skierowanie na badania to nie będę musiała 120 zł wydawać :)

Emzilka a jak ty sie miewasz?

Gieer wlasnie sie tego obawiam dużo osób mi mówi że będę mieć no i mam w rodzinie blizniaki no i ten moj wielki brzuch [emoji33]

Beacia współczuję bezsennej nocy

Pyzunia bylam u jednego prywatnie Teraz idę do drugiego prywatnie potem do tego pierwszego prywatnie A do tego drugiego na NFZ do tego drugiego chodzę dodatkowo bo jest ordynatorem a ten pierwszy zna mnie od 8 lat prowadził Moje wszystkie ciążę no i zna Moje choroby itp

Nimiti oby ci zrobili to usg

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam wielki a baby jedno ;-) a jak Ci doktorek nie będzie chcial usg zrobić to powiedz że nie opuścisz gabinetu i koniec kropka :-)

ZOOska zobaczymy ale jestem pozytywnie nastawiona że będzie dobrze :) a jak nie zrobią też ok to tylko niech dadzą skierowanie na badania to nie będę musiała 120 zł wydawać :)

Emzilka a jak ty sie miewasz?

Wegetuję :p Leże całymi dniami i czekam do czwartkowej wizyty.... Schudłam prawie 1,5kg a brzuch mi wyszedł i nie wiem czy to już ciążowy czy od leżenia :p
A Ty @nimitii jak pierwszy dzień w pracy po wolnym? wszystko OK? Szefówka nie dokucza ?

Wegetuję :p Leże całymi dniami i czekam do czwartkowej wizyty.... Schudłam prawie 1,5kg a brzuch mi wyszedł i nie wiem czy to już ciążowy czy od leżenia :p
A Ty @nimitii jak pierwszy dzień w pracy po wolnym? wszystko OK? Szefówka nie dokucza ?
leż leż póki możesz :) sama bym z chęcią poleżała, a szefowa w miarę ok przechodzi 5 etapów żałoby, na razie jest na etapie wyparcia ;)

Kurde ale dzisiaj mam zarąbisty dzień :D Teściowej nie ma od wczoraj jest u córki... wróci wieczorem. Hurra!

Obiad zrobiony dla męża ;) zakupy tez ;) i marynuje mięsko na jutro. I teściowa może mieć pretensje ale TO JA JUTRO OBIAD ROBIE DLA MĘŻA NIE ONA!!!
:)

Mąż umyl podłogi wszędzie :D jutro pranie robi :)
A dzisiaj myślimy nad przemeblowaniem mebli w pokoju :)

Piękny dzień :)
Trzymam kciukasy na wizyty :-* :-*

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie, przenoszę się z "czekając na cud" do Was, doczekałam się II kreseczek. :) Jestem bardzo szczęśliwa. Trochę o sobie: ostatnia @ 21.12, termin mi wypada na 30.09. :) to będzie moje pierwsze dziecko, mam 26 lat i jestem z Gdynii. Gratuluje pozostałym Wrześniowym przyszłym Mamom. :) Obyśmy miały nudne i spokojne ciąże.

Do góry