DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie dało się umówić tylko na usg bez wizyty? Ja tak byłam i zamiast 150 placilam 100 a dzis wizyta na nfzJeszcze ta dziwna godzina 15.25 czyzby tez mial na kazda pacejntke 5 minut jak ten u którego byłam prywatnie ostatnio tylko ten ostatnio kosztował 80 A ten 150 :/
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Robię co mogę hah... Czuję się różnie... a rodzinka się boi o mnie, bo były plamienia tydzień temu, no i wcześniej ciążą się źle skończyła... Ale teraz będzie wszystko ok :-)Jak się dobrze czujesz to można coś podziałać, póki mamy siły. Fajnie mieć rówieśniczkę z niedalekim terminem. U mnie dopiero 5 tydzień, myśle, żeny iść koło 7 tygodnia do gina, żeby było widać serduszko, żeby się nie stresować ale zobaczymy.
Ooo dzięki :-) Ja chyba dzisiaj właśnie zrobię schab w powidłach śliwkowych domowej roboty :-)Alcarin ja mam schab w lodowce ale jem dziś u mamy bo ma moje dzieci pod opieka
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie, przenoszę się z "czekając na cud" do Was, doczekałam się II kreseczek. Jestem bardzo szczęśliwa. Trochę o sobie: ostatnia @ 21.12, termin mi wypada na 30.09. to będzie moje pierwsze dziecko, mam 26 lat i jestem z Gdynii. Gratuluje pozostałym Wrześniowym przyszłym Mamom. Obyśmy miały nudne i spokojne ciąże.
Chyba wszystkie lakiery są szkodliwe w trakcie malowania, tylko te szybko schną.Czy lakiery wodne do drewna są szkodliwe dla ciężarnych?