reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Manki zaciskam kciuki zeby bylo wszystko dobrze.
KasiaKondrad witaj.
Gie_er bardzo mi przykro [emoji17]
Leeleeth ojej to tez nieciekawie . Tule [emoji847]
Ja bylam wczoraj na pogrzebie mojego chrzesnego. W tym roku w grudniu skonczylby 50 lat [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ZOOska studniówka tak jak myslalam, same nudy, ale mama mowi, ze polonez byl ladny, to chociaz tyle, dziękuje ze pytasz :)

JoannaRak przykro mi bardzo, trzymaj sie i bądź silna!

gie er wspolczuje, wiem jakie to straszne uczucie patrzec jak ktos ci bliski cierpi, a ty nie mozesz mu pomoc, ale dziadek jest na pewno silny i na pewno będzie sie trzymał :)

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

Nevka z dwojga zlego czasem lepiej tego nie widziec.. Bylam przy Babci w kilka sekund po tym jak przestała oddychac, do konca zycia bede pamietac jak wynoszą trumne z mojego domu. Nie zyczylabym nawet najgorszemu wrogowi tego co przezyla moja rodzina przez te 9 miesięcy przegranej walki z rakiem :(

Nevka z dwojga zlego czasem lepiej tego nie widziec.. Bylam przy Babci w kilka sekund po tym jak przestała oddychac, do konca zycia bede pamietac jak wynoszą trumne z mojego domu. Nie zyczylabym nawet najgorszemu wrogowi tego co przezyla moja rodzina przez te 9 miesięcy przegranej walki z rakiem :(

Kochana tez przeżyłam ... ja widziałam jak mój ojciec powiesza się w pokoju... parę dni po mojej komunii :( ... całe dzieciństwo miałam zmarnowane :(

Kochane jak tam? :) kto wizytuje w tym tygodniu? ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana tez przeżyłam ... ja widziałam jak mój ojciec powiesza się w pokoju... parę dni po mojej komunii :( ... całe dzieciństwo miałam zmarnowane :(

Masakra nawet nie wiem jak to skomentowac, bylas malym dzieckiem jeszcze, a tu juz takie cos :(

Ja też przeżyłam powieszenie chrzestnego mojej Amelki..byłam wtedy w ciąży z Lulu więc wyobrażam sobie twój ból.. to straszne co przeżyłaś.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Gier - Bardzo mi przykro Kochana trzeba wierzyć cuda się zdarzają. [emoji9]

Manki - Musi być dobrze.. [emoji9]

Joanna Rak - Jutro masz wizytę tak? Będę czekać i mieć nadzieję do samego końca. Buziaki Kochana. [emoji9]

Zooska - Na co jest chory? Biedaczek.

Wenus - Ja też tylko testy i objawy sobota coraz bliżej. [emoji4][emoji4]

Kasia - Witaj. [emoji4]

Dorcia - Tobie przez optymizm wszystko się szybko wchłonie. [emoji16]

Leeleeth - Kochana wszystko będzie dobrze tak jak pisała Nessi do wtorku coraz bliżej. [emoji4] Ja czekam do soboty w ogóle na potwierdzenie ciąży ale zobaczysz że zarówno Ty jak i ja będziemy cieszyć się pięknymi serduszkami.

Jeahl - Moja ma niespełna 3 i chce siostrę. [emoji6] I ma mieć na imie Elza lub Ania. [emoji3]

Mańka - Arbuz mniaam [emoji4]

Alcarin - haha mieszkam w domu z ludźmi którzy mają dwie papugi patrząc na zabobon urodze papuge. [emoji4]

Luna - Ja żre jak świnia, a potem narzekam że mi ciężko. [emoji6] No nie dogodzi. [emoji1]

Pyzunia - Ty też blizniaki trzymam kciuki za dwójkę. [emoji4]

Czarna Madzia - Dzieki Kochana ja z tamtego forum tak zlapalam żeby każdej odpisać, tam dużo dziewczyn tak robiło. [emoji4] Przyzwyczailam się. [emoji4]

Nessi - Przypomnij kiedy masz wizytę Kochana? Drugi maluch na pewno nabrał sił. Buziaki. [emoji9]

U mnie do jedzenia Rosół i Ziemniaczki z Gulaszem i Buraczkami. [emoji4] Maz jest kucharzem i na szczęście jest w stanie sprostać wszystkim smakom maluszka w brzuszku. [emoji16] no bo nie moim. [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

JoannaRak tak ogromnie mi przykro kochana :(((

anik90 susana nie widziałam nawet ze coś takiego istnieje. Susana ale miałaś przeżycia z tą krzepliwością krwi współczuję ale dobrze że wiesz jak działać w tej ciąży.

Anik90 ja niby tez 14.09 (nawet bym wolała;) ) ale ciąża podobno młodsza wiec pewnie znając mnie urodze pod koniec września :)

Nevka ja gdzieś w marcu wtedy będę miała 13 tc a ty ?

Olkaa93 mój mąż chodził ze mną w pierwszej ciąży zawsze ale teraz ponieważ on nie chciał drugiego dziecka nie chce że mną chodzić wiec chodzę sama.

Leeleeth nie myśl tak (chociaż wiem ze nie jest łatwo ) na.pewno zobaczysz serduszko i będziesz miała piękna ciążę :) ja również mam mało objawów prawie wcale. Na pewno będzie dobrze :*

Kasia&Konrad to tak jak ja 08.12 i również ten cykl był dłuższy niż poprzednie wiec nie będę miała terminu 14.09 tylko pewnie 21.09 każda z nas indiwidualnie ma te objawy jedne mają dużo jedne mniej może ty masz dużo :) czy to twoja pierwsza ciąża ?

Luna masz dokładnie tak jak ja ani na słodkie ani na kawę i śpię popołudniu :) ale tyle u mnie z objawów a u ciebie masz więcej ?

Manki3 dobrze ze juz się krew nie leje i juz nigdy ma jej nie być ! Daj znać po wizycie i trzymam kciuki.

gie_er ogromnie mi przykro :(

Nevka przytulam mnie tata zmarł na rękach ale byłam już dorosła.

Uff dobre łam do końca ciężko nadrobić czasem.

Leeleeth naprawdę się nie martw ty i ja zobaczymy nasze serduszka ! :*

Smutno mi w ten dzień dziadka, wczoraj mojego wzięli do szpitala lekarz kazał się pożegnać bo zdiagnozowali obrzęk płuc spowodowany niewydolnością serca, po badaniach zmienili diagnozę na zapalenie płuc, ale w wieku 86 lat to i tak nie dobrze. Dziś tylko na moment u niego bylam z maseczką na twarzy, ale wygląda bardzo źle nie może jeść ani pić bo się dusi :-(
Współczuję [emoji20] Ja dwa lata temu pochowałam babcie 87 lat, ale chorowała bardzo długo demencja starcza, 2 lata się nią zajmowałam była leżąca zapampersowana codziennie rano wstawałam i pierwsze co robiłam to sprawdzałam czy żyje...

reklama
Do góry