Gier - Bardzo mi przykro Kochana trzeba wierzyć cuda się zdarzają. [emoji9]
Manki - Musi być dobrze.. [emoji9]
Joanna Rak - Jutro masz wizytę tak? Będę czekać i mieć nadzieję do samego końca. Buziaki Kochana. [emoji9]
Zooska - Na co jest chory? Biedaczek.
Wenus - Ja też tylko testy i objawy sobota coraz bliżej. [emoji4][emoji4]
Kasia - Witaj. [emoji4]
Dorcia - Tobie przez optymizm wszystko się szybko wchłonie. [emoji16]
Leeleeth - Kochana wszystko będzie dobrze tak jak pisała Nessi do wtorku coraz bliżej. [emoji4] Ja czekam do soboty w ogóle na potwierdzenie ciąży ale zobaczysz że zarówno Ty jak i ja będziemy cieszyć się pięknymi serduszkami.
Jeahl - Moja ma niespełna 3 i chce siostrę. [emoji6] I ma mieć na imie Elza lub Ania. [emoji3]
Mańka - Arbuz mniaam [emoji4]
Alcarin - haha mieszkam w domu z ludźmi którzy mają dwie papugi patrząc na zabobon urodze papuge. [emoji4]
Luna - Ja żre jak świnia, a potem narzekam że mi ciężko. [emoji6] No nie dogodzi. [emoji1]
Pyzunia - Ty też blizniaki trzymam kciuki za dwójkę. [emoji4]
Czarna Madzia - Dzieki Kochana ja z tamtego forum tak zlapalam żeby każdej odpisać, tam dużo dziewczyn tak robiło. [emoji4] Przyzwyczailam się. [emoji4]
Nessi - Przypomnij kiedy masz wizytę Kochana? Drugi maluch na pewno nabrał sił. Buziaki. [emoji9]
U mnie do jedzenia Rosół i Ziemniaczki z Gulaszem i Buraczkami. [emoji4] Maz jest kucharzem i na szczęście jest w stanie sprostać wszystkim smakom maluszka w brzuszku. [emoji16] no bo nie moim. [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji
Forum BabyBoom