reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Smutno mi w ten dzień dziadka, wczoraj mojego wzięli do szpitala lekarz kazał się pożegnać bo zdiagnozowali obrzęk płuc spowodowany niewydolnością serca, po badaniach zmienili diagnozę na zapalenie płuc, ale w wieku 86 lat to i tak nie dobrze. Dziś tylko na moment u niego bylam z maseczką na twarzy, ale wygląda bardzo źle nie może jeść ani pić bo się dusi :-(
Boże współczuję :( niestety wiem jak to wygląda...Moja babcia to miała :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przykro mi z powodu strat waszych najblizszych,[emoji20] wiem,tez co to za bol, bo stracilam dziadzia i babcie. Czesto jezdzilam do nich do szpitala i ten widok juz zawsze pozostanie w pamieci. Ale trzeba wierzyc, ze patrza na nas z nieba i czuwaja nad nami...
Ja obralam sobie ziemniaczki i beda frytki wlasnej roboty...[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

Leze i zaciskam nogi :/

Od rana zadnej swiezej krwi nie bylo, tylko brazowe resztki w niewielkiej ilosci.
Nie znam sie na krwiakach, ale jakbym miala sobie wyobrazac jak wyglada pekajacy krwiak, to wlasnie w ten sposob. Wczoraj przed poludniem zalalo mnie zupelnie bez ostrzezenia i to w ilosci takiej, ze w 3h, poza tym ze sporo nakapalo do wc, to 3 razy musialam podpaske zmienic, a na fotelu gin zostala kaluza krwi :unsure: po poludniu juz tylko "resztki" jak wstawalam, i w nocy i dzisiaj od rana nic.

Jutro o 10:30 mam wizyte, okaze sie czy malenstwo przetrwalo :(
Kochana wszystko bedzie dobrze- musisz wierzyć, bo wiara czyni cuda-wiem co mówię [emoji8]

eiktrjjge03lkilf.png

Pierwsza :) może dlatego wszystkie te objawy są tak intensywne ;) moja mama wspominała,że czuła się tak samo jak była ze mną w ciąży i niestety mówiła,ze było tak do samego rozwiązania :( byłam pewna,ze będę pracować normalnie przez te pół roku chociaż, ale widzę,że to nierealne :( najbardziej dokuczaja mi te mdłości, i jedyne co na nie pomaga to jedzenie :D więc jem na okrągło i śpię... to początek a czuje się jakbym miała balon w brzuchu :p

reklama
Pierwsza :) może dlatego wszystkie te objawy są tak intensywne ;) moja mama wspominała,że czuła się tak samo jak była ze mną w ciąży i niestety mówiła,ze było tak do samego rozwiązania :( byłam pewna,ze będę pracować normalnie przez te pół roku chociaż, ale widzę,że to nierealne :( najbardziej dokuczaja mi te mdłości, i jedyne co na nie pomaga to jedzenie :D więc jem na okrągło i śpię... to początek a czuje się jakbym miała balon w brzuchu :p
Pierwsza ciąża jest magiczna :) może dlatego odczuwasz wszystko bardziej ale to jest naturalne. W pierwszej ciąży bardzo mnie bolało jak na okres :) teraz jest inaczej e to już 3 ciąża może dlatego. Ciąża to cudowne doświadczenie będzie cudownie zobaczysz :)

Do góry