gie_er
Fanka BB :)
@Anonimowa19, a jak u Ciebie w szkole? Nauczyciele wiedzą? Jakie jest teraz podejście w szkołach do dziewczyn w ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże współczuję niestety wiem jak to wygląda...Moja babcia to miałaSmutno mi w ten dzień dziadka, wczoraj mojego wzięli do szpitala lekarz kazał się pożegnać bo zdiagnozowali obrzęk płuc spowodowany niewydolnością serca, po badaniach zmienili diagnozę na zapalenie płuc, ale w wieku 86 lat to i tak nie dobrze. Dziś tylko na moment u niego bylam z maseczką na twarzy, ale wygląda bardzo źle nie może jeść ani pić bo się dusi :-(
Nie wiedzą, a teraz ferie są, więc na razie mam z tym spokój@Anonimowa19, a jak u Ciebie w szkole? Nauczyciele wiedzą? Jakie jest teraz podejście w szkołach do dziewczyn w ciąży?
Ja w 1 zaszłam 8 mc po skończeniu liceum na szczęście, bo chodziłam do szkoły katolickiej siostra dyrektor pewnie by dostała zawału jakbym jej powiedziała, że jestem w ciąży, chociaż obawy już były jak szłam po wyniki maturyNie wiedzą, a teraz ferie są, więc na razie mam z tym spokój
//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png
Kochana wszystko bedzie dobrze- musisz wierzyć, bo wiara czyni cuda-wiem co mówię [emoji8]Leze i zaciskam nogi :/
Od rana zadnej swiezej krwi nie bylo, tylko brazowe resztki w niewielkiej ilosci.
Nie znam sie na krwiakach, ale jakbym miala sobie wyobrazac jak wyglada pekajacy krwiak, to wlasnie w ten sposob. Wczoraj przed poludniem zalalo mnie zupelnie bez ostrzezenia i to w ilosci takiej, ze w 3h, poza tym ze sporo nakapalo do wc, to 3 razy musialam podpaske zmienic, a na fotelu gin zostala kaluza krwi po poludniu juz tylko "resztki" jak wstawalam, i w nocy i dzisiaj od rana nic.
Jutro o 10:30 mam wizyte, okaze sie czy malenstwo przetrwalo
Pierwsza ciąża jest magiczna może dlatego odczuwasz wszystko bardziej ale to jest naturalne. W pierwszej ciąży bardzo mnie bolało jak na okres teraz jest inaczej e to już 3 ciąża może dlatego. Ciąża to cudowne doświadczenie będzie cudownie zobaczyszPierwsza może dlatego wszystkie te objawy są tak intensywne moja mama wspominała,że czuła się tak samo jak była ze mną w ciąży i niestety mówiła,ze było tak do samego rozwiązania byłam pewna,ze będę pracować normalnie przez te pół roku chociaż, ale widzę,że to nierealne najbardziej dokuczaja mi te mdłości, i jedyne co na nie pomaga to jedzenie więc jem na okrągło i śpię... to początek a czuje się jakbym miała balon w brzuchu