reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Joanna u mnie w sumie podobnie...
Właśnie wyszłam z badania, krew się leje, a dzidziol dalej siedzi! Ma 10,6mm i bijące serduszko... (wygląda normalnie i zdrowo jak na 7t1d) mam leżeć i w poniedziałek na wizytę żeby sprawdzić co i jak (akurat miałam planowo na poniedziałek pierwszą). Ogólnie źle się z tym czuję. Nie wiem czy są jakieś szanse, że tą ciążę do końca donosić, gin nie brzmiała zbyt optymistycznie :(

Manka raz patrzylam na avatarek z małym chłopcem, wróciłam się jedną stronę do tyłu a tam drugi avatarek, babka super podobna ale chłopaczek "ciut" większy, a tu się okazało, że szalejesz z avatarami i zmieniasz co minutę na inny i to były oba Twoje :D

JoannaRak ale moze jeszcze nic straconwgo !
Manki3 serduszko bije to jest najważniejsze może miałaś tak jak inne dziewczyny krwiaka i pękł.
Mam nadzieję że będzie dobrze u was!

Właśnie wyszłam z badania, krew się leje, a dzidziol dalej siedzi! Ma 10,6mm i bijące serduszko... (wygląda normalnie i zdrowo jak na 7t1d) mam leżeć i w poniedziałek na wizytę żeby sprawdzić co i jak (akurat miałam planowo na poniedziałek pierwszą). Ogólnie źle się z tym czuję. Nie wiem czy są jakieś szanse, że tą ciążę do końca donosić, gin nie brzmiała zbyt optymistycznie :(
Oczywiście że są szanse!!! Mój dziecko, które przetrwało mega krwotok w 14 tc teraz siedzi obok i szama łazanki.

Kochane nie doszło do najgorszego więc nie możecie tracić nadziei! Kto ma wierzyć w swoje dziecko jak nie mama? Macie już serduszka, więc maluchy na pewno będą dzielnie walczyć!

JoannaRak ale moze jeszcze nic straconwgo !
Manki3 serduszko bije to jest najważniejsze może miałaś tak jak inne dziewczyny krwiaka i pękł.
Mam nadzieję że będzie dobrze u was!
To musiałby być jakiś turbo krwiak >_<
A gin na usg nie potrafiła znaleźć źródła krwawienia.

Ogólnie pewnie, że nic nie jest jeszcze 100% przesadzone. W poniedziałek mam nadzieję, że się dowiemy na pewno. Najbardziej nie lubię tego zawieszenia

reklama
Jak serduszko jest to sa szanse.. :* dostalas jakies leki? Lez odpoczywaj

Do góry